Προς το περιεχόμενο

Καρτα ηχου για laptop usb η firewire???


stratigos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σε ολους! Εχω ενα προβλημα. Θελω να αγορασω καρτα ηχου για το laptop μου και δεν μπορω να επιλεξω με τι συνδεσημοτητα να ειναι. Usb η firewire? Αλλη λενε usb και αλλοι firewire και ετσι εχω μπερδευτει πολυ! Θα με βοηθουσαν οι γνωμες σας ωστε να παρω και εγω επιτελους μια αποφαση.

 

 

Σας Ευχαριστω ! ! !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στρατηγέ με το θέμα έχει συζητηθεί πολλάκις μιας και δεν είσαι ο μόνος που έχει αυτήν την ανησυχία. Κάνε ενα search (πάτα στο μεγεθυντικό φακό δίπλα για τα advanced search) και θα βρεις πολλές απόψεις.

 

Το κυριότερο είναι ότι ο κάθε κατασκευαστής συνήθως σχεδιάζει το προϊόν του με βάση το Interface. Έτσι λοιπόν τυπικά έχεις εγγυημένη λειτουργία είτε είναι usb ή firewire αν ακολουθήσεις τις οδηγίες του κατασκευαστή. Αν οι συγκεκριμένες θύρες του λάπτοπ δουλεύουν σωστά τότε κατά τη γνώμη μου είσαι καλλυμένος για το 95% (αν όχι το 99%) των καρτών ήχου USB/firewire.

 

Οπωσδήποτε πάντως πριν πάρεις κάτι, τσέκαρε στο net αν έχει γνωστά προβλήματα επικοινωνίας να δεις αν είσαι σ'αυτές τις περιπτώσεις.

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου. Θα κανω search που μου πες και βλεπω. Απλα παντα κοιτας να παρεις το καλυτερο γιαυτο και αγχωνομαι! Αλλιως εχεις δικιο ! Σιγουρα με ολα θα κανεις τη δουλεια σου μια χαρα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εν ολιγης για να μην πολυψαχνεσαι... εαν επροκειτο να περασεις πολυ πληροφορια απο την καρτα ηχου σου τοτε firewire... αλλιως και η USB ειναι καλα... Οταν εννοω πολυ πληροφορια εννοω καποια πολυκαναλη εγγραφη η αναπαραγωγη (ανω των 16 καναλιων) η γενικοτερα και λιγοτερα καναλια σε μεγαλα bitrates πχ 8 καναλια στα 48kHz και 32bit η 2 καναλια στα 96kHz... αυτα...

 

ελπιζω να βοηθησα λιγακι

mpoyrdes

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε πάνο, αν δε σου κάνει κόπο πες τι κάρτες χρησιμοποιοείτε στο setup που έχεις ποστάρει στο άλλο thread (για το ableton).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σας ευχαριστω παιδια ολους!! Τελικα αγορασα την native instruments audio kontrol 1 και ειμαι μια χαρα!!! Στην αρχη ειχε λιγο latency kai αγχωθηκα αλλα τελικα επρεπε να ρυθμισω τους asio drivers.Ουφ............τι πραγμα και αυτο???

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου