Προς το περιεχόμενο

Ποιον ενισχυτή High gain?


sayan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οσο για εσενα bloody, τι σε κανει να πιστευεις οτι εχεις το δικαιωμα να με ειρωνευεσαι?

 

Kατ'αρχήν δεν ειρωνεύομαι εσένα αλλά τα λεγόμενά σου (που εξέφρασσες υποψίες για την...ψυχική υγεία των εκατομμυρίων χρηστών Mesa Recs που κάθονται σαν κορόιδα & δίνουν τζάμπα λεφτά), όπως ακριβώς τα έκανα quote.

 

 

Σου φαινεται περιεργο οτι δεν θα ηθελα να δωσω 2,5 χιλιαδες ευρω για κατι που αξιζει 1500 δολλαρια? Μιλαω για τον dual recto που αναφερθηκε στο πρωτο ποστ.

 

Όχι, μου φαίνεται περίεργο που θεωρείς τρελούς όσους δεν συμφωνούν με την άποψή σου, η οποία πρέπει να παραδεχθείς ότι κάνει πολλά... φρύδια να ανασηκώνονται.

 

 

Οσο για τους mark iv -που ειναι και τα hi gain μοντελα απο τους mark- η ιδια η εταιρια λεει οτι ειναι discontinued.

 

Έχεις δίκιο, μονάχα που διατίθενται ακόμη κανονικότατα και επίσημα από μεγάλα μαγαζιά.

 

 

Τελος Σαγιαν δεν ειπα οτι θα τα δωσεις τσαμπα αν παρεις τον rectifier απλα οτι ειναι πολλα τα λεφτα και θα πρεπει κάθε ευρώ που θα στερηθεις να αξιζει και να μην κανεις επιπολαια αγορα. Ψαξε, ακου, και μετα βλεπεις.

 

Αυτό ήταν πολύ πιο ψύχραιμο από αυτό:

 

Καλα εχεις να δωσεις 3000 ευρω και σκεφτεσαι να τα δωσεις για recto?????

Εισαι με τα καλα σου παιδι μου?

Οι hi gain Boogie που πραγματικα αξιζαν ηταν οι Mark και πλεον δεν βγαινουν.

Ειναι πολλα τα λεφτα που θα δωσεις και μη τα δωσεις τσαμπα.

 

Kαι μην ξεχνάς ότι οι προσωπικές απόψεις είναι πάντα σεβαστές, αλλά πολύ σπάνια όταν αποπειραθεί κάποιος να τις ντύσει με μανδύα αντικειμενικότητας (ειδικά όταν δεν υπάρχει και μεγάλη βάση για ένα τέτοιο εγχείρημα, πχ. η άποψη ότι τα gain των Recs είναι για τα μπάζα και ότι τα μόνα που άξιζαν ποτέ από όλη την σειρά των Mesa ήταν αυτά των Mark).

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 169
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Peace bros, peace. Ως τώρα διαβάζοντας μια στα γρήγορα, οι περισσότεροι high gain amps που αναφέρθηκαν αξίζουν και παραξίζουν τα χρηματά τους. Για διαφορετικό πάντα λόγο ο καθένας.  Καλό θα ήταν ο Sayan να δοκίμαζε όσους περισσότερους μπορεί. Επιβάλλεται όταν θέλει να διαθέσει τόσα χρήματα.

 

Τώρα όσο αφορά τις επιλογές, είναι θέματα προσωπικά του καθενός μας. Εγώ θεωρώ τους dual rect, καλύτερους από ENGL σε high gain επιδόσεις, και είμαι στο όριο για τους Diesel επίσης, γιατί πολύ απλά δεν μου αρέσει αυτό το κομπρεσάρισμα? λεπτό? πως να το πώ γκάζι που έχουν. Όχι όμως προς θεού ότι δεν είναι εξαιρετικοί, και δεν έχουν πραγματικά όμορφο χαρακτήρα. Γι αυτό π.χ η προτιμησή μου είναι οι Peavy 6505+ σε high gain καταστάσεις, όμορφα, γλυκά, παχιά γκαζάκια, για άλλους αυτό μπορεί να είναι ό,τι χειρότερο για την μουσική που θέλουν να πάιξουν, ενώ υπάρχουν και κάποιοι που είναι ευτυχισμένοι και αυτάρκεις με μιά πεταλιέρα.

 

Οπότε προς τι το χάος και ο οδυρμός? Ας πάμε λοιπόν παρακάτω.... ;)

 

(εν τω μεταξύ, η άποψή μου είναι αυτή, και το λέω με πλήρη συνείδηση, έχοντας παίξει με τους περισσότερους που αναφέρθηκαν, π.χ Soldano, Mesa, Marshall, Peavy, Diesel, πλήν Bogner) όμως δεν παύει να είναι η δική μου άποψη.

In Fender Strat we trust!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Bloody ειτε εμενα ειτε τα λεγομενα μου δεν εχεις δικαιωμα να τα ειρωνευτεις. Μπορεις να εκφρασεις την αντιθετη αποψη σου με οποιο τροπο γουσταρεις χωρις να με γελοιοποιεις. αν ειμασταν σε μια καφετερια και πιναμε καφε και παιζαμε ταβλι και σου ελεγα οτι οι μαρκ ηταν οι μονοι που θα αξιζε να δωσεις 2,5 χιλιαρικα (ειτε σωστο ειτε λαθος) σίγουρα θα απαντουσες πολυ πιο ωριμα.

Για να ληξει αυτο το επεισοδιο,

1)ειπα οτι οι μαρκ ειχαν ηχο που αξιζε τα λεφτα του και οχι οτι οι ρεκτο ειναι για τα μπαζα

2)Δεν θεωρησα τρελο αυτον που του αρεσουν οι rectos. Απλα θεωρω οτι εδώ τον πληρώνεις παράλογα ακριβά και οτι στα λεφτα που κανει μπορεις να παρεις κατι στην boutique κατηγορια.

3)Αλλο υπαρχουν ακομη στοκ και αλλο "εξακολουθουν να βγαινουν ακομη δωξα τω Θεω (δεν μου αρεσει να παιζω με τις λεξεις αλλα με διωρθωσες λανθασμενα 2 φορες), δεν γνωριζω αν υπαρχει καποιος στην Ελλαδα αλλα εφοσον υπαρχει θα συνιστουσα στον Σαγιαν να τον δοκιμασει.

4)Το "τσαμπα" ΞΑΝΑΛΕΩ δεν αναφεροταν στον ρεκτο η οποιονδηποτε αλλον ενισχυτη συγκεκριμενα. Μπορει να αγορασει και Mad Professor και στο τελος να μην του αρεσει ή απλά να μην του κάνει άρα πάλι τσάμπα τα έδωσε.

Σε παρακαλω bloody ποσταρα εξ αρχης με τις καλυτερες διαθεσεις και στην γενικη ιδεα του "κουβεντα να γινεται"

μην το σκιζουμε το θεμα οκ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Bloody ειτε εμενα ειτε τα λεγομενα μου δεν εχεις δικαιωμα να τα ειρωνευτεις. Μπορεις να εκφρασεις την αντιθετη αποψη σου με οποιο τροπο γουσταρεις χωρις να με γελοιοποιεις. αν ειμασταν σε μια καφετερια και πιναμε καφε και παιζαμε ταβλι και σου ελεγα οτι οι μαρκ ηταν οι μονοι που θα αξιζε να δωσεις 2,5 χιλιαρικα

 

Συγγνώμη αν έδωσα τέτοια εντύπωση (σίγουρα δεν ήθελα να σε γελοιοποιήσω, για όνομα), απλά επειδή ακριβώς είμαστε σε δημόσιο φόρουμ & δεν είμαστε με καφέ και ταβλάκι συμβαίνουν αυτά... μιας και δεν είμαστε γνωστοί και face to face!  :) Λάθος μου.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενταξει ο Sozos ειναι σαφης. Θα δοκιμασω οπωσδηποτε Diezel Einstein 100/Mesa boogie Roadster(kefali).

Εννοειται πως εαν μπορεσω να βρω και κανεναν αλλο, και συγκεκριμενα καποιον απο αυτους που ανεφεραν οι αγαπητοι φιλοι μας(και τους ευχαριστω γι'αυτο) θα περασουν και αυτοι το τεστ.

 

Εχω ενα σχετικο"κολημα" με τον ρεκτο( τωρα roadster, απλο dual θα δουμε) γιατι με τραβαει αυτο το κομπρεσαρισμα στον ηχο που εχει. αλλα παλι τα βιντεακια στο youtube και τα samples δεν θα με κανουν να παω να δοσω 2000+. Εγω αυτο που ηθελα να παρω αυτο το θρεντ το πηρα και ευχαριστω τους παντες (και μην τσακωνεσται ρε παιδια ;D ) Προσθεσα στη λιστα που εχω για να εξετασω και αλλα μηχανηματακια και καποια στιγμη θα βγω τσαρκα και οτι βρουμε.

 

Λοιπον η λιστα ειναι η εξης:

 

ΜESA BOOGIE DUAL RECTIFIER ROADSTER

MESA BOOGIE DUAL RECTIFIER

DIEZEL EINSTEIN 100

VHT PITBULL

5150

ENGL INVADER 100

 

O bogner πανακριβος

 

O Rivera Knucklehead ποσο κανει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απλα οι τιμες VHT που παιζουν στις ΗΠΑ ειναι αυτες

 

http://guitars.musiciansfriend.com/product/VHT-SIGX-Series-100W-Tube-Guitar-Amp-Head?sku=430308

 

Κανουν δηλ.οσο και οι Boogie πανω κατω & στις ΗΠΑ  (ειναι σχεδον αδυνατο να βρει κανεις site με καινουργιους Boogie στις ΗΠΑ για να κανει συγκριση αλλα τοσο παιζουν  )

 

 

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

;) Να σαι καλα φιλε!!

 

 

Πάντως για τον roadster δεν μου απαντησε κανεις!! μου φενεται πιο ενδιαφερον με περισσοτερες λειτουργιες. Στην Ελλαδα αυτος κανει 3000 ενω εξω 2200.

 

To οτι εχει ενα η δυο η δεκα παραπάνω κουμπιά μην σε απασχολεί. Για μενα μην παρεις ενισχυτη επειδη ειναι σαν cockpit από το columbia. Πήγαινε ακουσε τον σε ένα μαγαζάκι, παίξε με τις ρυθμίσεις και όταν δεις οτι σου αρέσει τότε το πας παραπέρα. Τι να τα κάνεις τα κουμπια άμα ο ηχος δεν σου ταιριάζει? Αν σου κάνει σαν ήχος τότε οι παραπάνω δυνατότητες είναι ένα καλό +. Εαν και εφοσον δεις οτι σου αρεσει τότε ψάξε και ποιος το δίνει σε καλή τιμή για να μη σε γδύσουνε κιολας.

Δεδομενου οτι στην αμερικη εχει γυρω στα 2100 δολλαρια, τα 2200 ευρω που λες δεν ειναι πολλά η τουλαχιστον δεν ειναι τοσο πολλα οσο τα 2500 που ζητανε για τον d. recto

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απλα οι τιμες VHT που παιζουν στις ΗΠΑ ειναι αυτες

 

http://guitars.musiciansfriend.com/product/VHT-SIGX-Series-100W-Tube-Guitar-Amp-Head?sku=430308

 

Κανουν δηλ.οσο και οι Boogie πανω κατω & στις ΗΠΑ  (ειναι σχεδον αδυνατο να βρει κανεις site με καινουργιους Boogie στις ΗΠΑ για να κανει συγκριση αλλα τοσο παιζουν  )

 

 

 

Κανα λινκ απο Ευρώπη, έχει κανεις?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου