Προς το περιεχόμενο

Ποια απο τις δυο κιθαρες?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετα απο παρα πολυ διαβασμα(μα παρα πολυ) μεσα στις σελιδες αυτου του πολυ χρησιμου site ηρθε νομιζω η ωρα για την αγορα της πρωτης μου κιθαρας.Τα χρηματα που διαθετω για κιθαρα αγγιζουν τα 220 euro.Ειμαι μεταξυ αυτης http://guitare.playback-europe.com/cort-g250_tab-22611.html και αυτης http://www.thomann.de/gr/fender_squier_affinity_fat_stratrw.htm?sid=dc08e78fcce4cbc8918a4b201085587d

.....και καποιο αλλο στοιχειο... θα παρω για ενιχυτη τον roland cube 20x.Καθε γνωμη δεκτη και σας ευχαριστω προκαταβολικα πιστευοντας οτι θα βοηθησετε οπως εχετε βοηθησει τοσους αλλους.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν ξερω αν θα συμφωνησουν οι υπολοιποι αλλα πιστευω οτι με τοσα λεφτα ,χωρις αυτο να σημαινει κατι αλλο, ο,τι κιθαρα και να παρεις θα εχει ελαχιστες διαφορες απο μια αλλη.. απλα η μονη επιλογη που μενει ειναι τι μουσικη παιζω metal? παω και παιρνω με εναν διπλο σιγουρα  αναλογος και τα υπολοιπα.

 

προσπαθησε αν γινεται αντιληπτο πια σου καθεται καλυτερα στο χερι..

 

τελος εγω θα ελεγα cort!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παρε την φεντερ και αυριο-μεθαυριο αν εχεις κανα φραγγακι περνας ενα αλλο μανικι καλητερο επισης και μαγνητες.νομιζω οτι στο μελλον θα ειναι πιο flexible το οργανο και σιγα-σιγα το αναβαθμιζεις οπως γουσταρεις αλλα για δες και εδω μηπως με τα λευτα σου κανεις μια με parts!!!!

www.guitarfetish.com

πιστευω πανω κατω την κανεις!!!!!

papa don't take no mess!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

με ενδιαφερει να παιζω blues,rock,hard rock.το θεμα ειναι οτι μη γνωριζοντας το αντικειμενο πεσω σε καμια πατατα επιλογη η ποια θα μου κανει τη ζωη δυσκολη και ασχημη εμπειρια  την πρωτη μου επαφη με την κιθαρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου