Προς το περιεχόμενο

Live 8



Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ας κάνουμε άλλη μία προσπάθεια να ξεκολήσουμε το φόρουμ από τις ατελείωτες συζητήσεις για τις κιθάρες... Με την άδειά σας, θα ξεκινήσω μία συζήτηση με αφορμή το event "Live 8" το οποίο θα διεξαχθεί στις 2 Ιουλίου, σε μία (ακόμη) προσπάθεια να προταθούν τα στήθη των ροκ μουσικών προκειμένου οι "μεγάλοι" του κόσμου να λάβουν κάποια ουσιαστική μέριμνα για την ανακούφιση των πληθυσμών των αφρικανικών χωρών.

 

Μία παρόμοια προσπάθεια είχε γίνει πριν περίπου 20 χρόνια, με το τότε όνομα "Live Aid". Θα θυμάστε το περιβόητο "We are the world" με τον πολύ Michael Jackson. Μετά την πάροδο της εικοσαετίας, είναι κοινή πεποίθηση ότι η κατάσταση στις χώρες του τρίτου κόσμου πάει από το κακό στο χειρότερο.

 

Το ερώτημα προς τους συνδαιτημόνες του Noiz είναι: πιστεύετε ότι τέτοιες εκδηλώσεις έχουν κάποια αξία; Πιστεύετε ότι εξυπηρετούν τον σκοπό τους; Πιστεύετε ότι η μουσική μπορεί να έχει αυτή τη χρησιμότητα;

 

Για να το κάνω πιο ενδιαφέρον, στήνω και ένα μικρό poll, με τη συνηθισμένη δόση μαύρου χιούμορ... η οποία άλλωστε εκφράζει και τη δική μου άποψη για το όλο θέμα.

 

Αν συμπτωματικά δεν γνωρίζετε περί τίνος πρόκειται ρίξτε μία ματιά εδώ: http://news.bbc.co.uk/1/hi/entertainment/music/4594865.stm, αν και ήδη έχει αναφερθεί από κάποιους δεδομένης της εμφάνισης των Pink Floyd.

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πιστεύω πώς ναι μπορεί πολύ εύκολα με μια συναυλία να μαζευτούν κάποια χρήματα για τις χώρες αυτές αναλογιζόμενοι πάντα οτι πλήθος του κόσμου που παρεβρίσκεται σε τέτοια events δεν είναι καθόλου μα καθόλου αμελητέο

You are wrong f**ked and overatted...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πιστεύω ότι έχουν κάποια χρησιμότητα,όχι τόσο από την πλερά της οικονομικής ενίσχυσης,αλλά από πλευράς ευαισθητοποίησησης.Όπως και να το κάνουμε,βλέποντας τα είδωλά τους να ασχολούνται με το θέμα,όλο και κάποια άτομα (5,10,100,1000 δεν έχει σημασία) θα ευαισθητοποιηθούν.Ειδικά για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού,νομίζω πως αυτό έχει σημασία,καθώς εκεί η μεγάλη πλειψηφία δεν τα πηγαίνει καλά με τα εκτός των ΗΠΑ τεκτενόμενα.

 

Βέβαια ή ευαισθητοποίηση κάποιων ατόμων δεν ξέρω τι θετικά μπορεί να φέρει για τους λαούς της Αφρικής,αλλά μάλλον αυτό χρειάζεται μια άλλη συζήτηση...

 

Πάντως,ακόμα και λαμβάνοντας υπ' όψιν ότι κάποιοι καλλιτέχνες συμμετέχουν για ιδιοτελείς/εμπορικούς σκοπούς σε τέτοιες εκδηλώσεις,δεν βλέπω κάτι αρνητικό που μπορεί να προκύψει απ' αυτές.

one colour: black - and shades of grey

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πιστευω στην αξια αυτω των εκδηλωσεων ΔΕΝ πιστευω στους διαχειριστες των εκδηλωσεων αυτων.

 

Θα προτιμουσα να γινονται με αλλο τροπο αναλογες εκδηλωσεις.

 

θα ηθελα να ειναι πραγματικα αφιλοκερδεις οι συμμετοχες και η προσφορες ολων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα ηθελα να ειναι πραγματικα αφιλοκερδεις οι συμμετοχες και η προσφορες ολων.

 

Πιστεύω μόλις είπες μια μεγάλη αλήθεια.Είναι άραγε δυνατόν μια τέτοια κίνηση να είναι 100% αφιλοκερδής;

You are wrong f**ked and overatted...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου