Προς το περιεχόμενο

Θορυβος (μαλλον απο επεξεργαστη)


koxcygr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον εχω ενα pc pentium 4 στα 3.0 mhz , 4 gb ram Αγορασα και προσφατα την fast track pro και δεν λεει να σταματησει το τσικι τσικι ( γνωστος θορυβος ). Μηπος ξερει κανεις απο που προερχεται αυτος ο θορυβος και τι λυσεις υπαρχουν???? Το κανει με το δευτερο αντε τριτο track που βαζω στο nuendo και ειδικα με τα audio chanel.  ??? ??? Εχω αλλαξει το buffer της καρτας εχω κανει και defragment.

:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 33
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Koίτα το cpu usage όταν αρχίζει τα τσικι-τσικι. (Αυτό απ ότι έχω παρατηρήσει δεν γίνεται export στην ηχογράφηση, αλλά μόνο στο playback όταν είσαι μέσα στο προγραμμα)

 

Το συμπερασμά μου είναι (κοινώς δεν είμαι σίγουρος 100% για αυτό που σου λέω) είναι πως μου το κάνει όταν έχω τιγκάρει στα plugins το εκάστοτε project. Ξεκινάει να μου το κάνει πχ, όταν υπάρχουν παραπάνω από 4-5 guitar rig. Η προσωρινή λύση (ίσως και μόνιμη αν γίνεται το ίδιο πράγμα και με 2πύρηνο cpu) είναι να κάνεις freeze το ένα audiο πχ και να κάνεις ηχογράφηση  στο άλλο κανάλι και αντίστροφα. Το ίδιο γίνεται και με τα midi κανάλια, όπου το freeze βρίσκεται δίπλα από το καθε vst στο vst instruments. Φυσικά όταν είναι σε freeze τα κανάλια(ειτε midi είτε audio), δεν μπορείς να τα επεξεργαστείς.

 

Γενικά είναι λίγο σπαστικό γιατί είναι χρονοβόρο, από την άλλη όμως, αν δεν υπήρχε αυτό το μαγικό κουμπάκι, οι μονοπύρηνοι, δεν θα μπορούσαν να τραβήξουν βαριά projects.

 

Γιατί να έχει vista? Και με xp γίνεται αυτό. (δεν έχω ιδέα βέβαια τι γίνεται με τα βιστα)

Κill the wise one!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όχι,το ρωτάω γιατί τα vista είναι βαριά και ασήκωτα,+ οτι αναφέρει 4gb μνήμη,που για να τα βλεπει χρειάζεται 64bit xp,η 64bit vista .

Αν η cpu είναι η hyperthreading που είναι τουλάχιστον 5 αετίας , μπορεί να ευθύνεται η συγκεκριμένη,όμως το audio channel δεν δικαιολογείται να το κάνει αυτό,ας το διευκρινίσει αν είναι vst channel η απλό wav.

 

το export και με 486 να το κάνεις θα βγεί τέλειο,απλα θα κάνει μισή μέρα.

 

:D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα vista είναι βαριά και ασήκωτα,αλλά διαχειρίζονται την μνήμη πολύ καλύτερα από τα xp. Κοινώς ναι μεν μπορεί να θέλεις πιο δυνατό μηχάνημα για να έχεις βιστα, αλλά εν τέλει τα αποτελέσματα στα βιστα θα είναι καλύτερα(από άποψη διαχείρισης μνήμης).

 

Το δικο μου cpu είναι αυτό που λες, γιατί δεν δικαιολογείται να το κάνει σε audio? Φυσικό το βρίσκω όταν φορτώνω την cpu να κλωτσάει(εκτός αν είναι θέμα κάρτας ήχου, που τότε είμαι εντελώς ακυρος).

 

Έχεις δίκιο για τα 64μπιτ πάντως, εκτός αν βλέπει 3,2g ram, οπότε έχει 32μπιτ.

Κill the wise one!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το λάπτοπ είναι καθαρά μουσικό; Ή μπαίνεις και στο ίντερνετ με αυτό; Καταλάβατε που την πάω την δουλειά, ε;

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν πρέπει να έχει κάνει με τις επιδόσεις του υπολογιστή σου.

Έχεις απενεργοποιήσει την κάρτα δικτύου;

Έχεις antivirus εγκατεστημένο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από τα λίγα test που έχω κάνει για τα vista μπορώ να πω ότι καταναλώνουν τα απίστευτα,αυτό γιατί την διαχείριση μνήμης δεν το απορρίπτω,αλλα μου φαίνεται περιττό όταν υπάρχει τέτοια άσκοπη κατανάλωση πόρων απο το λειτουργικό..Εμπειρικά μιλάω βεβαια και οχι έγκυρα  :D,επίσης με τον p4 HP τα vista δεν τα βάζεις..

 

Τώρα στην περίπτωση του φίλου,την δουλειά μπορεί να την κάνει και κανα antivirus τύπου norton η avast,...Επίσης αν είναι όντως παλαιού τύπου το μηχάνημα μήπως είναι σε usb 1 συνδεδεμένη η m-audio???

 

Για το audio channel animae εννοώ οτι είναι πανάλαφρο σε σχέση με ένα atmosfere.Aφου το πρώτο είναι προηχογραφημένο.

 

:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου