Προς το περιεχόμενο

Την προσοχή σας παρακαλώ! Καιρός για κοινωνική προσφορά.


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μου αρέσει η ιδέα, προφανώς είμαι μέσα. :)

Ελπίζω ειλικρινά να μην υπάρξει κάποιος κακοπροαίρετος που θα σκεφτεί ότι η φάση θα γίνει για να κονομήσουν κάποιοι από εδώ.

 

Επειδή όμως είναι λίγο άτοπο να συζητήσουμε στο πόδι τον τελικό παραλήπτη του ποσού που θα μαζευτεί, προτείνω να κάνουμε όλοι μια γύρα μέσα στις επόμενες μέρες, να ενημερωθούμε για τα ιδρύματα και τις κοινωνικές προσπάθειες που χρήζουν συνδρομής και εδώ είμαστε να τα μιλήσουμε πιο εμπεριστατωμένα.

 

Επιτέλους και μια πρόταση θετική.

 

Σε ευχαριστώ Αλχημιστή.

 

Υ.Γ. Με όλο τον φιλοζωικό μου σεβασμό, οι άνθρωποι που υποφέρουν τυγχάνουν της προτεραιότητάς μου. Για το paypal δεν το κατάλαβα αλλά είμαι ανοιχτός σε προτάσεις.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 28
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Επιτέλους και μια πρόταση θετική.

 

Σε ευχαριστώ Αλχημιστή.

Τίποτα φίλε μου, απλά υπενθύμισα το αυτονόητο. Είναι κρίμα να αποφασίσουμε εν θερμώ και χωρίς σωστή ενημέρωση τον αποδέκτη μιας τόσο όμορφης κίνησης. ;)

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χίλια μπράβο και είμαι μέσα κι εγώ. Θα προτιμούσα όμως όντως να κάναμε μια ψηφοφορία για τον παραλήπτη, και σε συνεννόηση του Yameth με αυτούς να ανοιχθεί κοινός λογαριασμός όπου οι καταθέσεις να γίνονται σε αυτόν από όποιον ενδιαφέρεται. Και μάλιστα, για να μην υπάρχουν καν υποψίες κακοδιαχείρισης, θα μπορούσε ίσως να είναι λογαριασμός αποκλειστικά του φιλανθρωπικού ιδρύματος. Μιας και δεν είμαι Ελλάδα για να κοιτάξω κάτι, θα περιμένω να δω τις προτάσεις σας!  :)

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά, απορρίπτω την ιδέα ολοκληρωτικά. Υπάρχουν πολλοί λόγοι - που ευχαρίστως μπορώ να αναλύσω αν το επιθυμείτε, αλλά ο κυριότερος είναι αυτός που διαφαίνεται στο ποστ του Speedheel, δηλαδή ότι δεν υπάρχει το απαραίτητο κεφάλαιο εμπιστοσύνης ανάμεσα στα μέλη ώστε να τίθεται ζήτημα διαχείρισης χρημάτων.

 

Πόσες ώρες ή μέρες θα περάσουν για να πει κάποιος ότι τα τσεπώσαμε τα χρήματα; Δεν έχω καμία όρεξη ή αιτία για να μπλέκω με κάτι τέτοιο.

 

δεν βλεπω παντου κλεφτες...μην με παρουσιαζεις ετσι eye(αν απο την αλλη αν συμφωνεις μαζι μου σου ζητω συγνωμη εκ των προτερων γιατι δεν διαφαινεται στο δικο σου post τι εννοεις-ειχαμε και μια κοντρουλα σε αλλο thread γαρ  ;) )

και απο την αλλη γιατι δεν επικροτεις  την προσπαθεια?(φανταζομαι εχεις τους λογους σου)

Επισης να τονισω οτι ΝΑΙ το πιο δικαιο ειναι να κατατεθουν σε λογαριασμο που θα ορισει το εκαστοτε ιδρυμα ουτως ωστε να ειναι ολα ξαστερα και δικαια για ολους απο ολους

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

eye: Απλά πράγματα.

 

Αυτοί που θα δώσουν χρήματα, προφανώς θα συμφωνήσουν ότι εμπιστεύονται τον/τους διαχειριστές. Άρα δε θα παραπονεθούν. Οι υπόλοιποι ΜΟΚΟ! (ή όχι;)

 

Δε το λέω για σενα, προς Θεού.

 

Απλά ότι να μου έρθει ο... Κακαουνάκης και να αρχίσει "που πήγαν τα χρήματα" κλπ. Δεν έχει λόγο ύπαρξεις. Εγώ τα έδωσα τα χρήματα και τα κάνω ότι γουστάρω. Και αν ήμουν εγώ ο υπεύθυνος (πολύ νεος εδώ για να κάνω κάτι τέτοιο, αλλά λέμε), η απάντηση σε κάθε πιθανή κατηγορία θα ήταν η ίδια: Αυτοί που έδωσαν ας επικοινωνήσουν και θα λάβουν όλες τις απαραίτητες αποδείξεις (που δεν είναι δα και δύσκολο. Ένα bank statement και τελείωσες: Τόσα μπήκαν, τόσα απ'τον καθένα (ονομαστικά να γίνεται η κατάθεση) και τόσα πήγαν προς τον τάδε φορέα).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είμαι κι εγώ μέσα παιδιά. Ας αποφασίσουμε που να πάνε τα λεφτά κι ας προχωρήσουμε.

Η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ τρελαίνομαι με την ιδέα του ΟΚΑΝΑ.........

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βρε παιδιά... δεν ρίχνετε μια ματιά εδώ;;;;

 

Filanthropiki_08s.jpg

 

http://www.noiz.gr/index.php?topic=164518.0

;)

 

εδώ και 5 χρόνια το κάνουμε κάθε χρόνο....

 

http://www.tarmac.gr/portal/

 

ό,τι θέλετε μπορείτε να ρωτήσετε... ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μεσα και εγω, ουσιαστικη κινηση χωρις πολλα λογια χρειαζεται......

Παντως για ΟΚΑΝΑ επειδη εχω μια φιλη μου μεσα :( >:(  ....ας το αφησουμε......

και γω απο δευτερα θα ψαξω να βρω ιδρυματα κλπ κλπ....

Βι βιλ βι βιλ ροκ γιου!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον σημερα ρωτησα και εμαθα για το ΟΚΑΝΑ στην Αλεξανδρας, το οποιο λεγεται ΑΤΡΑΠΟΣ και ειναι για ατομα μεχρι 22 χρονων αν θυμαμαι καλα, και βοηθαει στην απεξαρτηση αλλα και στην ψυχικη υγεια των παιδιων. Διαφορες δωρεες που γινονται χρησιμοποιουνται για την υλοποιηση διαφορων "εκδηλωσεων" που βοηθανε τα παιδια να απεξαρτηθουν και να προχωρησουν στη ζωη τους. Επισης οι δωρεες χρησιμοποιουνται και για αλλα πραγματα που γενικα βοηθανε το προγραμμα αυτο (τα οποια δεν μπορω να θυμηθω οπως μου τα ειπε η φιλη μου :( ) αλλα αυτο που παιζει σημασια ειναι οτι οι δωρεες που γινονται δεν "τρωγονται".

 

Υ.Γ. απλα το εψαξα το θεμα σημερα γιατι ειχαν ειπωθει καποια πραγματα για το ΟΚΑΝΑ (και απο μενα τον ιδιο, αφου δεν γνωριζα καποια πραγματα) Παντως θα προτεινα καποιο ιδρυμα κλπ που να μην ειναι τοσο γνωστο μιας και σε αυτα γινονται πολλες δωρεες ενω υπαρχουν αλλα που πασχιζουν να συνεχισουν τη λειτουργια τους.

Βι βιλ βι βιλ ροκ γιου!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου