Προς το περιεχόμενο

naked city


bihlas87

Προτεινόμενες αναρτήσεις

οσοι εχετε δει το funny games (αναφερομαι στο αυθεντικο οχι την περσυνη μ****ια) σιγουρα θα θυμαστε ενα περιεργο, ενοχλητικο, η και αστειο (στα 16 που την ειχα δει τουλαχιστον, ετσι μου φανηκε) κομματι στο soundtrack. προχθες ανακαλυψα τυχαια οτι προκειται για το bonehead των naked city, ενα πειραματικο συγκροτημα του john zorn, ο οποιος απ οτι διαβασα ειναι ενας καταξιωμενος σαξοφωνιστας της jazz!!

 

οριστε και το βιντεο

http://www.youtube.com/watch?v=o4iHBY9UagM

προφανως φτιαγμενο απο fans του συγκροτηματος  :o

 

και μερικα ακομη για οσους ενδιαφερονται...

http://www.youtube.com/watch?v=vwfW2X85X84&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=1ScuR2VY5-8&feature=related

 

θα ηθελα να ακουσω αποψεις για αυτες τις δημιουργιες  :P

σημερα ακουσα ολοκληρο το δισκο με τιτλο torture garden που περιλαμβανει 42 ''hardcore miniatures'' και πραγματικα χρειαζομαι γιατρο... και να φανταστειτε οτι κατα βαθος τις γουσταρω τετοιες καταστασεις  ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Naked City πρωτοάκουσα το 1993, περίπου στην ηλικία σου. Δεν είναι για όλες τις ώρες και δεν είναι για πολλή ώρα, αλλά αν έχεις ακούσει και άλλα avant-garde σχήματα αργά η γρήγορα μπαίνεις στο πνεύμα. Μπορείς να τσεκάρεις και τους Masada, επίσης συγκρότημα του Zorn με πιο "συντηρητικές" μουσικές επιλογές, καθώς και το album "The Big Gundown" με διασκευές Morricone. Αν σε ενδιαφέρουν κιθαρίστες που κινούνται σε ανάλογο πνεύμα, θα πρότεινα Marc Ribot και Bill Frisell. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Bar Kokhba

O Zorn ειναι ενας απο τους παραγωγικότερους μουσικούς που έχω συναντήσει ...έχει πάρα πολλά projects,ΠΟΛΛΕΣ κυκλοφορίες, μια εξαιρετική δισκογραφική εταιρία και μέχρι πριν απο δύο χρόνια περίπου, πρωτοστατούσε στο Tonic στη Νεα Υορκη, που ήταν ένας χώρος - "σπίτι" της avant garde...τα Masada και τα Filmworks του νομίζω οτι είναι τα πιο "προσβάσιμα" έργα του, συμφωνώ με τον spy.

 

www.tzadik.com <- to label, με εκπληκτικες κυκλοφοριες (derek bailey, fred frith, otomo yoshihide, ikue mori and the list goes on and on...)

 

Ps. Το "Naked City" ως όνομα, είναι δανεισμένο απο τον τίτλο του ομώνυμου φιλμ νουαρ ( εξαιρετικού) του προσφατα εκλιπόντος και ,κάπως, "δικού μας" Ζιλ Ντασεν.

ps2. Το self titled album τους έχει αυτό το cover

e4d1024128a0bf45ee347010.L.jpg

που είναι απλά ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ. Είναι φωτογραφία του ΘΕΟΥ Weegee (http://en.wikipedia.org/wiki/Weegee)

It's a shame stupidity isn't painful.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου