Προς το περιεχόμενο

Συμβατότητα ήχων Korg TR


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας πληκτραδες εχω οπως ολοι μας ενα προβλημα με τους ηχους δηλαδη 8ελω να χω 1000000000 ηχους αλλα δυστηχως δεν γινεται...η αναζητηση ηχων ειναι συνεχομενη κτλπ απλα δεν εχω βρει ακομα ηχους που να με ''φτιαχνουν''(μιλαμε παντα για λαικους ηχους)μεχρι που εχω φτασει σε σημειο να πουλαω το οργανο γι αυτο το λογο..

Καποιοι μου εχουν πει οτι το οργανο(tr) μπορει να παιξει ηχους απο extrene αλλοι μου λενε πρεπει να βαλεις τις καρτες πανω στο Tr για να εχεις ηχους και αλλα πολλα

 

Μπορειτε να με διαφωτισετε???γιατι απ οτι καταλαβα δε με συμφερει να το δωσω διοτι χανω πολλα λεφτα οποτε πως να το κανω να ειναι καλο λαικο οργανο ???

 

περιμενω τα φωτα σας 

 

ευχαριστω . . . . .

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Από το site της Korg:

 

The TR can load sounds made for the TRITON Classic, Le and Karma music workstations only Insert effect 1 is loaded, the other four are ignored. Karma settings will also be ignored. Sounds created on the TRITON Studio and Extreme can be loaded, but the accuracy/reproduction will vary when the sounds use multisamples/drumsamples that are not available in the TR.

Δηλαδή: ΝΑΙ, φορτώνει ήχους από άλλους Τρίτωνες.

 

Ρε παίδες δουλέψτε τα λίγο τα καημένα. Μη τα περιμένετε όλα στο χέρι... Synthesizer είναι.

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε συ κατ αρχην σ ευχατιστω για την απαντηση σου κατα 2ον ρωτησα πως γινεται αυτο και τι ειναι αυτες η καρτες που βαζεις απο κατω ειναι μονο για sampler???

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο τα πλαγια παιρνει μια καρτα SD που μπορεις να αποθηκευσεις presets παραμετροι με τα δειγματα που εχει ηδη το οργανο.Απο κατω παιρνει την πλακετα για sampling και τις μνημες για να φορτωνει δειγματα τα οπoια ομως δεν αποθηκευονται και πρεπει να τα φορτωνεις καθε φορα που ανοιγεις το οργανο.Για να φορτωνεις δειγματα δεν ειναι απιραιτητη η πλακετα .Εγω δεν εχω τιποτα απο τα δυο περασμενο, μονο μια καρτα SD.

Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε φίλε μου αρμονίστα μην μου πεις δεν έχεις βρει αξιόλογους ήχους για το tr ??????

Υπάρχουν πάνω, από δεν ξέρω και εγώ πόσοι ήχοι, βέβαια οι περισσότεροι ίδιοι αλλά δουλεμένοι διαφορετικά από πολλά άτομα οπότε διαλέγεις εσύ ότι θέλεις να γουστάρει το αυτάκι σου.

Από extreme να ξέρεις αν δεν παίζουν όλοι οι ήχοι το 90% παίζουν.

Όσο αφορά για τις μνήμες  που λες, αν δεν θέλεις εσύ να φτιάχνει ήχους και να βάλεις έτοιμους samlarismenous ,κάτω από το αρμόνιο έχει δυο πορτούλες μια μεγάλη και μια μικρή με ένα στραυροκατσάβιδο ξεβιδώνεις την μικρή και βάζεις δυο μνήμες 32 mb η κάθε μια και είσαι έτοιμος να φορτώσεις ότι θέλεις από sampler , δεν είμαι βέβαια σίγουρος αν μπορείς να φορτώσεις τα πάντα από extreme.

Οι μνήμες είναι αυτές που σου δείχνω παρακάτω , και αγορά από eBay φυσικά , εγώ έκανα τι μ……α και έβαλα κάτι μνήμες από pc παλιά και ακουγόντουσαν οι ήχοι με εφφέ πόκεμον.

Δες και εδώ που άτομα γνώστες καλοί του αντικειμένου απαντούν σε δικά μας ερωτήματα και να είναι καλά που μας λένε και κάποια πράγματα.

http://www.noiz.gr/index.php?topic=164259.0

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

pliktras1234  σ ευχαριστω νομιζω ομως οτι δε μου χρειαζονται sampler στο tr διοτι εχω sampler pa800 και ειμαι στα προθυρα αποκτησης του extreme απλα νομιζω πως με καποιους γ....ους psg ηχους 8α καταφερω να κλαψω και στα extraδακια με το tr αλλα δεν μ εχει συγκινισει ακομα καποιος που εχει tr καταλαβες τι εννοω???

 

Φιλικα παντα...

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου