Προς το περιεχόμενο

Ξεσκούριασμα αλυσίδας πεταλιού


ippex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας και πάλι! Το πρόβλημα μου αυτή τη φορά ήταν ότι είχα αφήσει τις αλυσίδες απο το διπέταλο μου χωρίς αντισκωριακό ή καθάρισμα. Όταν άρχισαν να τρίζουν σε ενοχλητικό σημείο το κατάλαβα και αμέσως τις έλουσα με αντισκωριακό τις καθάριζα μια ώρα και ακόμα έβρισκα σκουριά στα χαρτία που χρησημοποιόυσα! Σταμάτησαν να τρίζουν για καμιά βδομάδα και σήμερα ξανάρχισαν! Πάλι η ίδια ιστορία και η σκουρία ακάθεκτη! Δεν έχουν σταματήσει να βγάζουν! Τί να κάνω?? Μήπως να αλλάξω αλυσίδες? Να βάλω belts μια και καλή?

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι πετάλι έχεις? Έχω 3 χρόνια το eliminator και σκουριά δεν είδα. Απλά που και που τα σκουπίζω με ένα πανάκι εμποτισμένο σε λάδι μηχανής(3σε 1). Πλύντα καλά με βενζίνη,αντισκωριακό και άστα σε ένα μπωλ με λάδι να ποτίσουν καλά καλά. Σκούπισε και καθάρισες. Απλά που και που βάζε λάδι. Εκεί που τα΄χεις(στούντιο κτλ) έχει τόσο πολύ υγρασία που σκούριασαν? Εαν ναι τότε κάνε κάτι με αφυγραντήρα γιατί τα τύμπανά σου μάλλον κινδυνεύουν άμεσα σίγουρα πολύ περισσότερο από το πετάλι. :(

Η λύση των ιμάντων δεν είναι κακή ιδεά αλλά κοστίζουν(για eliminator 16euro για κάθε πετάλι).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κ γω eliminator εχω. Με την υγρασία είχα θέμα αλλα το τακτοποίσα [εβαλα 2 αφυγραντήρες] αλλά η σκούριά πρέπει να χει μείνει απο πέρσυ που δεν είχα. Επίσης τα belts στο drumstore τα δινε 8ε το καθένα. Όταν λές μπώλ με λάδι τί εννοείς?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι  μπώλ με λάδι. Αλλά 8ευρώ μόνο? Τα είδα τον σεπτέμβριο 16 το ένα εκτός και αν ήταν λάθος η τιμή αν και είμαι σχεδόν σίγουρος.Εστω και ετσι η τιμή είναι μικρή για να ξεφορτωθείς το πρόβλημα μια για πάντα. Λογικά θα έχεις σκουριά και αλλού βίδες, τα ρουλεμαν στην κάτω πλάκα(στην φτέρνα) οπότε λύστο και τσέκαρε προσεκτικά όλο το πετάλι. ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όλα τα άλλα σημεία τα καθάριζα! Την αλυσίδα είχα αφήσει (τόσα ήξερα τόσα έκανα...). Anyway θα δοκιμάσω και βλέπουμε! Όσο για το strap θα ρωτήσω πάλι αύριο και θα postαρω τιμές και καταστήματα! Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου