Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτροκλασική Esteve


IORDANID

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ψάχνω για μία απλή κλασική κιθάρα. Την χρειάζομαι για ηχογραφήσεις και ίσως live παιξίματα. Μία κλασική με flat ήχο και σωστό μανίκι. Διαθέτω μέχρι 600 ευρώ. Άκουσα Live όμως μία ηλεκ/κλασική esteve η οποία με ικανοποίησε αρκετά παρά τα 450 ευρώ που κοστίζει και νομίζω είναι λίγα για αυτό που προσφέρει (έχει ηχητικά της fishman). Πραγματικά τα ηχητικά της την ανεβάζουν πολλά επίπεδα σε σχέση με την τιμή. Ξέρει κάποιος το συγκεκριμένο μοντέλο? Αξίζει να δώσω 600 ευρώ για να πάρω κάτι άλλο ίσως πχ το αμέσως επόμενο μοντέλο της ίδιας σειράς? Μήπως θα ήταν καλύτερα να πάρω μία κλασική των 600 και αργότερα να βάλω κάποιο ηχητ.σύστημα? Ή μήπως σε αυτές τις τιμές όλες οι κιθάρες είναι πάνω κάτω ίδιες ποιοτικά οπότε με συμφέρει να πάρω την esteve που άκουσα?

Ευχαριστώ για την οποιαδήποτε πληροφορία

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδή τυχαίνει να έχω την συγκεκριμένη Esteve τουλάχιστον τέσσερα χρόνια και να έχω παίξει αρκετά με το ακριβότερο μοντέλο, θα σου τις σύστηνα ανεπιφύλακτα και τις δυο. Για τα χρήματά τους είναι αστέρια και ως κατασκευή και ως ήχος (ακουστικά ή ηλεκτρικά).....  Αν δεν θέλεις να δώσεις τα παραπάνω χρήματα και με την φθηνότερη δεν θα απογοητευτείς. Η διαφορά τους έχει να κάνει με τα ηλεκτρικά με τα ξύλα και με το φινίρισμα. Ο ήχος τους έχει παρόμοιο χαρακτήρα.

Η σκέψη της αγοράς μιας κλασσικής κιθάρας με στόχο την εκ των υστέρων προσαρμογή ενός ηλεκτρικού συστήματος με τρομάζει. Μια καλή κλασσική σχεδιασμένη να ακούγεται φυσικά κατά την γνώμη μου πρέπει να μην "βανδαλίζεται".

Η Esteve πιστεύω ότι είναι από τις ποιο τίμιες περιπτώσεις.... Βέβαια όπως σε όλες τις κλασσικές ισχύει και για τις Esteve ότι πρέπει να προσέξεις την κιθάρα που θα επιλέξεις.

Φιλικά,

Γιώργος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου