Προς το περιεχόμενο

Modulation σε Korg Pa


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά δυο ερωτήσεις: Όλα τα μοντέλα της σειράς Pa της Korg έχουν το ίδιο νομίζω stick που συνδυάζει το pitch bend (δεξιά-αριστερά) και το modulation (πάνω-κάτω). Πρώτον, υπάρχει η δυνατότητα να αφήσει ο χρήστης το modulation wheel σε κάποια θέση που επιθυμεί -όπως σε μοντέλα που pitch bend και modulation βρίσκονταν σε δυο διαφορετικούς τροχούς- ή μονάχα να το μεταβάλλει ενώ παίζει (και όταν δηλαδή το αφήνει επιστρέφει στην αρχική του θέση)? Και δεύτερον, ποιες ακριβώς παραμέτρους μπορεί ο χρήστης να μεταβάλλει μέσω αυτού του modulation wheel? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να ρωτήσω και κάτι άλλο :lol: ? Ποιες παραμέτρους μπορεί κάποιος να ρυθμίσει από το modulation wheel και ποιες από το assignable slider? Και ένα τελευταίο :lol: :lol: Το vocoder του Pa80 το ΄χει χρησιμοποιήσει κανείς? Λέει?

 

Ευχαριστώ πολύ! :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μέσω του modulation wheel μπορείς να πειράζεις πολλές ρυθμίσεις ανάλογα με τις ανάγκες σου.Μπορεί να προσθέσει εφφέ στον ήχο σου η οτιδήποτε άλλο θέλεις.Όσο για το& vocoder του ΡΑ80 δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ερώτηση: μπορούμε από κάπου να βρούμε έτοιμους ελληνικούς ρυθμούς για το PA50? έστω να τους αγοράσουμε!!! (εκτός από τη δισκέτα που μας δώσαν όταν το αγοράσαμε)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου