Προς το περιεχόμενο

Εχετε ακόμα την 1η κιθαρα σας;


BARoN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κλασσικη και για μενα η πρωτη μου κιθαρα μαρκας alambra η καπως ετσι ειχε την πιο σκληρη ταστερια που ειχα παιξει ποτε οτιδηποτε μετα απο αυτην μου φαινεται βουτηρο.Την χρησιμοποιησα οσο επρεπε για να κανω τα πρωτα βηματα στην κλασσικη και τωρα κανει παρεα με τα παλτο μες την ντουλαπα δυστηχως....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 χρόνο αργότερα...
  • Απαντήσεις 77
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Βεβαίως και την έχω. Δεν αξίζει πλέον να παίζω μαζί της αλλα ούτε και μετατροπές της έχω κάνει. Έχει όμως συναισθηματική αξία και δε θέλω να τη δώσω με τίποτα! Κοινώς την έχω για να κάθεται και να μου θυμίζει τις παλιές μέρες..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η πρωτη μου κιθαρα ηταν μια κλασικη "excelsior" αγνωστου προελευσεως στην οποια επαιζε ο πατερας μου στα νιατα του. Αυτη τη κιθαρα την ξεπατωσα.Εβγαλα τις ναυλον τις χορδες και εβαλα χορδες ακουστικης. Επειτα εγκατεστησα ενα φοβερο μαγνητη στη τρυπα του ηχειου του.... (SAVVAS) και την εκανα ηλεκτροακουστικη  ;D ;D ;D.

Ολα αυτα επειδη ζηλευα τον φιλο μου που παιζαμε μαζι και ειχε μια washburn ηλεκτροακουστικη.Οταν πια θεωρησα πως ημουν ετοιμος αγορασα μια μεταχειρισμενη ηλεκτρικη μαρκας Marina απο τον Κοντο στη Θεσσαλονικη. 60.000δρχ το 94.

To make a long story short η μαρινα πουληθηκε για να αγορασω την ibanez που ακολουθησε.Η excelsior βρισκεται καρασκευρωμενη (και εχει και λιγη μουχλα επανω της) στη ντουλαπα μου μεσα. Φυσικα ειναι αδυνατον να επιστρεψει στην αρχικη της κατασταση μα δε μου παει καρδια να την πεταξω ειναι η κιθαρα που εμαθα να παιζω και εκτος αυτου ειναι το ωραιοτερο δωρο που μου εκανε ποτε ο πατερας μου (τον οποιο φυσικα λατρευω)

Ειναι απο τα πραγματα που ελπιζω πως θα γερασουν μαζι μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τη πρωτη κιθαρα μου την εκανα δωρο στη τοτε κοπελα μου οταν κλεισαμε 4 χρονια.Τελικα αφου χωρισαμε και μιλισαμε παλι μετα απο καποιους μηνες μου ειπε οτι την ειχε πεταξει στα σκουπιδια..  ::) Αυτα για να μαθαινουν οι μικροτεροι! Απο τοτε μου λεγαν για τις γυναικες αλλα δεν τα πιστευα  :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αχχχ πολυ ωραιο thread που με πας τωρα............juan martinez κλασσικη αγορασμενη απο βραζιλια το 1996 δωρο του αδερφου μου - η οποια εκτως οτι υπαρχει ακομα και εχει περασει ΤΑ ΠΑΝΤΑ (μεχρι και τον σεισμο του 99 αντεξε) παιζει μια χαρα και προς εκπληξη ολων οσων την εχουν δει και παιξει μαζι της δεν το πιστευουν οτι δεν εχω πειραξει τιποτα αλλο επανω της παρα μονο τις χορδες - βεβαια οταν γνωρισα ενα παιδι ο οποιος εγινε και πολυ καλος μου φιλος μου εδειξε αυτος την πρωτη του κιθαρα η οποια ηταν μια ακουστικη αγνωστων στοιχειων η οποια ηταν 7χορδη - αν διαβαζει ο elendir θα σας πει και την ιστορια της 8) 8) φυσικα και δεν πωλειτε η martinez τρομερο οργανο - αχχχχχχχχχχχχχχχχχ κούλα!!!!!!

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η πρώτη κιθάρα που έμαθα να παίζω, ήταν του πατέρα μου και την έχω ακόμα.

Είναι μια ακουστική κατασκευής του 1952, των Αδελφών Παναγή. Ονομαστοί οργανοποιοί της εποχής τους, φτιάχνανε όργανα για τους μεγάλους της εποχής, Γούναρη, Καζαντζίδη κλπ.

Η κιθάρα έχει συντηρηθεί πρίν καμμια 15αριά χρονάκια και παίζει καταπληκτικά.

 

Η πρώτη κιθάρα που αγόρασα εγώ, είναι μια ΕΚΟ 12 χορδη, που αναπαύεται στο στούντιο και  κάπου κάπου παίζει και σε κανένα κομματάκι που γράφω.

Δέν την αποχωρίστηκα ποτέ, ούτε και έχω σκοπό να το κάνω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρωτη αγαπη και μοναδικη που λεει και η διαφημιση...Καποτε ηταν μια ibanez grx strat copy σε ενα πολυ ωραιο κοκκινο μπορντω..τωρα ειναι αστα να πανε...dunkan fullshred bridge,hotrails neck gotoh κλειδια....και παιζει σαν διαολος!! ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εννοειτε πως υπαρχει!

Πολυ δυσκολα θα την πουλαγα...

Αλλα τι να σας λεω τωρα...εδω δενομαι και μετα κουτια τους!!!!

 

:P

 

Δικός μας είσαι και συ!

 

Παρόλο που έχει σπάσει στο σημείο που δένεται με το μπράτσο με το σώμα, η yamaha σε στυλ στρατ, μου υπάρχει κάπου σε κάνα πατάρι...

Everybody gets the blues sometime

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η πρώτη μου κιθάρα ήταν μία κλασσική μάρκας "δεν θυμάμαι" αγορασμένη τον Σεπτέμβρη του 2002... Την είχα αγοράσει τότε θυμάμαι 150 ευρώ... Δούλευα το καλοκαίρι για να την πάρω (ναι τα ρέστα τα ήπια κόκα κόλες, 14 χρονών ήμουν!) γιατί οι γονείς μου δεν θέλανε να μου αγοράσουν γιατί σε ένα χρόνο θα έδινα πανελλήνιες (?)... Μετά από 3 χρόνια και με την εισαγωγή στη σχολή ο πατέρας μου μου έκανε δώρο την πρώτη μου ηλεκτρική... Ibanez RG320FM και ενισχυτή Peavey με blue Marvel ηχείο... ΌΟΟΟΟΟΛΟ μαζί 700 ευρώ... Στα καπάκια αγόρασα και το πρώτο μου μπάσο, μεταχειρισμένο στα 100 ευρώ ένα Ibanez GSR 200!!!

Την κλασσική την χάρισα σε έναν φίλο μου που δεν είχα φράγκα να αγοράσει κιθάρα και από τότε αγνοείτε η τύχη της (μάλλον στολίζει τον τοίχο)... Η ηλεκτρική μετά από στενή συνεργασία 5 χρόνων ανταλλάχθηκε με μία Schecter C1 propaganda η οποία στη συνέχεια ανταλλάχθηκε με ένα εξάχορδο μπάσο Ibanez SR 506! Το μπάσο το έχω ακόμα, είναι το αγαπημένο μου όργανο,του έχω αλλάξει χρώμα 2 φορές, τώρα πάω για την τρίτη, όπου θα του αλλάξω και τα φώτα γενικά!!!

LA ROJΑ ARMADA

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου