Προς το περιεχόμενο

m-audio fast track pro drivers on 96 kz


ontheflow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εδώ και καιρό έχω την m-audio fast track pro και έχω ένα μικρό προβληματάκι…ενώ στα χαρακτηριστικά της αναφέρει ότι υποστηρίζει ρυθμό δειγματοληψίας 96 kz όταν βάζω σε ένα program αυτί την δειγματοληψία η κάρτα δεν πάει μέχρι 96 αλλά 48... στο πρόγραμμα μένει μεν αλλά στο πρόγραμμα της m-audio το m-audio fast track pro properties μου δείχνει 48 kz λειτουργίας της κάρτας… μήπως χρειάζομαι άλλους drivers για την κάρτα?

Επίσης έχω παρατηρήσει ότι καμία φορά όταν κάνω κλικ σε μια από της επιλογές στο m-audio fast track pro properties κολλάει και μετά κάνω επανεκκίνηση την κάρτα για να ξεκολλήσει…

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει…

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σχετικά με το ρυθμό δειγματοληψίας... Απ όσο ξέρω η κάρτα φτάνει μόνο μέχρι τα 48khx ή μέχρι τα 96khx ΧΩΡΙΣ να δουλεύουν τα outputs.. Κάτι τέτοιο είχα διαβάσει στο forum της m-audio όταν ψαχνόμουν παλιότερα για την κάρτα..

 

Μπες στο forum της m-audio και θα βρεις ΣΙΓΟΥΡΑ την απάντηση...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οκ θα το κοιτάξω…ευχαριστώ! αλλά κάτι άσχετο με το θέμα… η m-audio fast track pro με σύγκριση την TASCAM US-144 είναι καλύτεροι???

http://www.thomann.de/gr/tascam_us144.htm

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σιγουρα ειναι πολυ κοντα σαυτο που προσφερουν.επειδη ειχα την tascam και τωρα εχω την m-audio θα σου πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος και την θεωρω καλυτερη.αλλα κατα καιρους εχω αντιμετωπισει προβληματα σαν το δικο σου και τωρα με τα κλικς που μου κανει....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σχετικά με το ρυθμό δειγματοληψίας... Απ όσο ξέρω η κάρτα φτάνει μόνο μέχρι τα 48khx ή μέχρι τα 96khx ΧΩΡΙΣ να δουλεύουν τα outputs..

 

Ακριβώς αυτό είναι.

Απο το manual της κάρτας:

 

"maximum sample rate"

"This field will change to reflect the maximum sample rate availiable,based on the sample depth selected in the sample depth section, and the number of inputs and outputs selected in the channels section. "

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου