Προς το περιεχόμενο

Βοηθεια για compressor-channel strip


Προτεινόμενες αναρτήσεις

λιπον, χρειαζομαι βοηθεια. θελω να αγορασω, preamp, compressor η channel strip. κοιταω το avalon 737, avalon ad 2022, avalon vt-747sp το vox box και το focusrtite (chanell strips). δεν εχω την εμπειρια να αποφασισω, αμα πρεπει να χορια τα 2 avalon (compressor, preamp) η αμα κατι σαν τον 737 η το vox box η ακομα το σχετικα πιο φτινο focusrite. για να σας βοηθησω να με βοηθησετε, ειμαι ανθρωπος που μου αρεσει ο κλινικα καθαρος ηχος, οσο δυνατον πιο κοντα στην πραγματικοτιτα. εχω πολυ ακριβα οργανα και ενισχυτες και θελω κατι με το οποιο θα μπορεσω να γραπσω κιθαρες, μπασο, φωνη.

ο λογος που αναφερω το focusrite ειναι γιατι θεορω με βαση αυτα που διαβαζω απο την ετερεια και το νετ, οτι θα βρω πολλες επιλογες, αντι να εχω μονο μια σταθερη. δεν ειμαι ομος διατεθημενος να παρω κατι που στα 'ακριβα' αυτια μου να ακουγεται ψευτικο. Σας παρακαλω πειτε μου την αποπση σας οσο πιο τεκμιριομενα γεινεται. ευχαριστω εκ των προτερων, Κωστας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου