Προς το περιεχόμενο

Το θέμα είναι το Sampler


Tuff_P

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Hellooooo! Noiz

Το θέμα είναι το Sampler

Και εδώ τίθενται δυο βασανιστικά ερωτήματα

1. Έχω έναν ήχο και το Halion (sampler) πως μπορώ αυτόν τον ήχο να τον χρησιμοποιήσω ώστε να παίζω δηλαδή να πεζή σε διάφορες νότες. Και αυτό να ρυθμίζεται αυτόματα. Από όσο έχω καταλάβει δεν γίνεται αλλά μια γνώμη σας σίγουρα θα είναι χρήσιμη.

2. Από το ελεεινό REASON πήγα στο SX3 και αν και έχω ενθουσιαστή με της δυνατότητες του και τα Plugins λίπη κάτι το Dr.Rex που είναι ένα γ@@@τ0 Sampler. Συγκεκριμένα αυτό που κάνει είναι μέσο του Recycle να παίρνει μια φράση από ένα μουσικό κομμάτι και να το κόβει στα σημεία που «μπαίνει» ο ήχος μετά το φορτώνεις στο Dr. Rex και αυτό αυτόματα το προσαρμόζει στo tempo και στα B.P.M. και έτσι με drum machine βάζεις το bit και ταιριάζει (μιλώ για 4/4 όπως καταλάβατε δηλαδή για ίσα μέρη) Κάνω hip-hop οπότε αυτό είναι σωτήριο υπάρχει κάποιο VST που να κάνει αυτή τη δουλειά ; Το παραπάνω έχει προβληματίσει πολλούς και με το Rewire δεν γίνεται  τίποτα γιατί το Dr.Rex γράφει αυτόματα και στο sequence (του Reason)

uff P. *Μάγος*

~Hip-Hop Salonika~

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το Reason μπορεί να λειτουργήσει σαν re-wire client για το Cubase. Έτσι μπορείς να έχεις το αγαπημένο σου sampler (Dr. Rex) από το Cubase.

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

i say Το παραπάνω έχει προβληματίσει πολλούς και με το Rewire δεν γίνεται  τίποτα γιατί το Dr.Rex γράφει αυτόματα και στο sequence (του Reason)

uff P. *Μάγος*

~Hip-Hop Salonika~

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου