Προς το περιεχόμενο

Ποντεσιόμετρα


block

Προτεινόμενες αναρτήσεις

 

Πήγα σε κάποια "ηλεκτρονικά" μαγαζιά στην Αθήνα και δεν βρήκα κάτι !!! Πήγα και σε γνωστό μαγαζί με κιθάρες και μου ζήτησαν 13 ευρώ για ένα ποντεσιόμετρο .

Τέλος πάντων βρήκα ένα δυκτιακό μαγαζί στην το www.musikding.com .

Δέν ξέρω όμως ποιόν τύπο σε διάμετρο/ύψος ποντεσιόμετρα να πάρω(για jazzmaster) το μόνο που ξέρω είναι 1 meg , έχουν διαφορά τα alpha από τα cts ? αυτός έχει μόνο alpha από αυτά ποιά να πάρω δεν έχω ιδέα . Πικνωτές ποιούς ? Μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποια link απο αυτόν με τα υλικά που θέλω ? Έχει αγοράσει κάποιος από εκεί ? αν ναι σε πόσες ημέρες τα πήρε ?

Ευχαριστώ 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω παρει 2 DIY kits απο αυτον (klaus Brunner λεγεται).Γυρω στις 3- 4 ημερες εκαναν να ερθουν και τα στελνει με απλο ταχυδρομειο....(στο ενα κιτ ειχε ξεχασει να μου βαλει τα ποτενσιομετρα αλλα μου τα εστειλε αμεσα οταν τον ενημερωσα....).Καλο θα ηταν παντως, να του στειλεις ενα mail για να βεβαιωθεις οτι εχει αμεσα διαθεσιμα αυτα που θελεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου