Προς το περιεχόμενο

επιλογη usb καρτας ηχου


manospsrk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εμένα μου κάνει για σένα η m-audio fast track pro...1ον κάνε ένα search στο φορουμ και είμαι σίγουρος οτι θα βρεις απαντήσεις...2ον χωρίς περαιτερω στοιχεία η απάντηση δε θα είναι σωστά βασισμένη στο τι θες...3ον καλως μας έφτασες στο φόρουμ!!!

Φέντερ σε Λέο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα σου ελεγα να αποφυγεις την  lexicon h opoia den exei k toso sταθερους  drivers...εχω την emu η οποια παιζει καλα σε ενα καλοστημενο systhma....εχω δουλεψει κ την ΜΑUDIO....UA SOY PROTEINA NA DEεις καρτες μεταξυ των native instrumests audio control1,emu 0404 usb kai maudio profire 610 k fast track ultra....h profire θεωρω οτι ειναι η καλυτερη απο ολες αυτες...και εχει το πλεονεκτημα οτι ειναι firewire. ;) ;) ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Aυτη κανει €255 και η fast track κανει €175

 

Πες μας καλυτερα και ενα ποσο που εισαι διατεθημενος να ξοδεψεις για να ξερουμε και τι να προτεινουμε.

:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ για οσα προτεινατε,μα ακομη ταλαντευομαι.το ποσο των 250euro θα το θεσω ως το ανωτερο.χρονια τωρα δουλευω με μια sound blaster audigy platinum pci με εξωτερικο panel,η οποια εχει latency 2ms,firewire αλλα οχι phantom.τι να κανω?να την αλλαξω με ποια?usb η' pci?θελω ομως panel, κατι που οι pci δεν δινουν αν δεν δωσεις αρκετα χρηματα.επιπλεον με αλλαγη pc και γενικοτερα μητρικης ισως να υπαρξει ασυμβατοτητα.να σα πω ομως πως δοκιμασα να παιξω με latency 10s και το καταλαβα...! και παλι ευχαριστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου