Προς το περιεχόμενο

προβλημα σε bend


Antonyvk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδες εχω προβλημα οταν κανω bend στη Μι χορδη στο 14ο ταστο  :-X Καθως παω να κανω bend περιπου στην μεση πριν ολοκληρωθει ψιλο-μιουταρετε ο ηχος δηλαδη καταληγη σε μια τσιριδα  :-[ και μετα χανετε. Μηπως φτεει η γεφυρα? δωστε ιδεες παιδια  :-\ ευχαριστω

Sounds Like a Strat..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ή σεταρησμα ή ανεβασμα το action οπως ειπαι και παραπανω ο φιλος αλλα παιζει ρολο και το οργανο.δλδ αν ειναι καμια στρατ και με μικρο radius ε ειναι φυσηκο και τιποτε ανυσηχητικο.

any way αν συνεχηση να στο κανει και μετα απο τις προτηνομενες λυσεις,εγω γλυτωσα τελιως απο αυτο με 10αρες  ;D

κανε μια δωκημη

papa don't take no mess!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Οπως ανέφερε και ο delagohn, δοκίμασε να ανεβάσεις λίγο το action από τα σμαράκια της γέφυρας. Δοκίμασε να σηκώσεις (ελάχιστα) μόνο τη χορδή που έχει το πρόβλημα για αρχή. Μπορεί το πρόβλημα να διορθώνεται με ανεπαίσθητο ανέβασμα και αυτό να είναι όλο. Αν χρειάζεται πολύ ανέβασμα (σε βαθμό που να καταλαβαίνεις διαφορά στο παίξιμο) χρειάζεται να διερευνηθεί ο λόγος που το προκαλεί (π.χ. "ψηλό" επόμενο τάστο κλπ.)

 

Ρύθμιση trussrod είσαι σίγουρος ότι δεν χρειάζεται?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Ναι δεν γίνεται.  :D

 

Το be on the safe side -βέβαια- θα μπορούσα να γράψω:

 

Μη σηκώσεις το σαμαράκι πριν τη δει μάστορας να κάνει πλήρη διάγνωση. Αν δεν ανεβάσεις και τις 2 βίδες σωστά μπορεί να διαταράξεις την έδραση του σαμαρακίου και να αρχίσει να τρίζει. Επίσης μπορεί πλέον να τερματίσει η βίδα και να μην "έρχεται το intonation" και να ταλαιπωρηθείς άδικα. Μετά, στην προσπάθειά σου να ρυθμίσεις το intonation μπορεί να κλωτσήσεις το σπείρωμα και μετά να αναγκαστείς να πάς να πάρεις καινούριο σαμαράκι και μετά να διπιστώσεις ότι λόγω του ελαφρά διαφορετικού κραματος η ΜΙ πλέον έχει λίγο διαφορετική χροιά από τις υπόλοιπες χορδές και μετά να αναγκαστείς να τα αλλάξεις όλα και αυτό να σου στοιχίσει περίπου οσο να έπαιρνες καινούρια γέφυρα οπότε θα σκεφτείς "δεν την αλλάζω?" οπότε θα την αλλάξεις και στην προσπάθειά σου να εφαρμόσεις την καινούρια μπορεί να διαπιστώσεις ότι οι τρύπες δεν σκάνε ακριβώς και παρόλα αυτά να το επιχειρήσεις και μετά να κλωτσήσουν οι βίδες στο ξύλο και να καταστραφεί όλη η σύζευξη των ταλαντώσεων και μετά να αποφασίσεις ότι πρέπει να πάρεις καινούριο σώμα και μετά να μπείς στο ebay να παραγγείλεις και μετά να σου κλέψουν την κάρτα και να να βγεί το ιντερνετ να σε βιάσει από την οθόνη και να πεθάνεις στη φυλακή e-raped και πάμφτωχος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου