Προς το περιεχόμενο

Gibson Explorer REFINISHING (αλλαγη χρωματος)


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρα

Αν και εχω ανοιξει ηδη θεμα για την ευρεση explorer,ανοιγω ενα καινουργιο καθως νομιζω θα ενδιαφερει πολλους γενικοτερα το να αλλαξουν χρωμα στην κιθαρα τους.

 

Καθοτι λοιπον η explorer σε ασπρο χρωμα ΔΕΝ υπαρχει προς το παρον (και στο μελλον για αρκετο καιρο ακομα...) την εχω παραγγειλει σε μαυρο. Για να σας προλαβω,εκανα ηδη search και το μονο στοιχειο που βρηκα ηταν προτασεις για τον κυριο Γκαγκανιαρη σε οσους ηθελαν να αλλαξουν χρωμα. Επισης μιλησα με τον Ντουκα και μου προτεινε και αυτος τον ιδιο ανθρωπο. Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω πως να επικοινωνησω! Εχει κανεις τηλεφωνο και γενικοτερα πληροφοριες για το πως δουλευει ο Γκαγκανιαρης? Και το κυριοτερο : Ποσο χρονο χρειαζεται μια τετοια διαδικασια?

Gibson Explorer.Telos

www.myspace.com/nervisequin

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλό είναι να ξέρεις πριν το αποφασίσεις, ότι πρέπει να αφήσεις την κιθάρα τουλάχιστον ενα μήνα κρεμασμένη για να σταθεροποιηθεί η μπογιά. Στο λέω από εμπειρεία, γιατί έχω βάψει το μανίκι της explorer μου (ασπρη) μετά απο σπάσιμο και επισκευή στο headstock.

Too Old to Rock n Roll Too Young to Die

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου