Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 Arrangers (αρμόνια) που χρησιμοποιούμε σε ζωντανές εμφανίσεις. Μέχρι 3 ψήφους ο καθένας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 Πλέον δε χρησιμοποιώ arranger αλλά έχω βγάλει πολλά live στα νιάτα μου ( ;D) με Yamaha και Casio. Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 Το μοναδικό Arranger πού ήθελα να πάρω πριν 2 χρόνια,και τελικά δεν πήρα είναι το Korg PA1X pro. Από τα υπόλοιπα σταθερός στα αγαπημένα μου Roland ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
laza Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Yamaha 9000pro και πλέον με yamaha tyros 2! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2009 OP Guru Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2009 Μόνο τόσοι λίγοι είναι εδώ μέσα αυτοί που παίζουν σε ζωντανές εμφανίσεις με Arrangers; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas_six Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2009 Καλησπερα και απο μενα....εγω παιζω με ενα ΚΟRG PA50 αλλα το χρησιμοποιω μεσα σε group(ξενο ποπ και ροκ) οποτε δεν εχω ασχοληθει με τους ρυθμους....οσον αφορα τους ηχους του μπορω να πω οτι ειναι πολυ πριμαριστοι.....ειδικα οσο ανοιγει η ενταση τοσο οξυνεται και λεπταινει ο ηχος..... Yamaha Motif XS6/Kurzweil PC3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgnik Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 Αφου επιμενετε τοσο :) Καλησπερα απο εμενα και απο το Ρα 800 μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ninja Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 Έχω ξεκινήσει (στα νιάτα μου ) με GEM CD1 Oriental ::), Μετά με ένα μεγάλο άλμα Yamaha PSR 7000, και τελευταία με Yamaha Tyros. Οπότε Yamaha δαγκωτό!!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
macker Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2009 Εχώ συνεχίζω με Korg PA800 και motifXS7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korgy Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2009 Korg Pa80 κ ξερό παντεσπάνι :P http://www.myspace.com/korgyatopon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση