Panagiotisrx7 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 Άλλο ένα κομμάτι μου. Νομίζω πως είναι κάπως καλύτερη η παραγωγή του από το προηγούμενο που είχα ποστάρει. Ελπίζω να σας αρέσει! ...When i got the music i gotta place to go... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koxcygr Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Κανε κατι με τα τυμπανα!!!!!!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kguitar Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Aν και δεν ακουω πολυ αυτο το ειδος μου αρεσε αρκετα ;) Γιατι ειναι και δικο σου κομματι Eχουν ογκο οι κιθαρες αλλα ειναι λιγο μπουκωμενες για μενα (κυριως οι ρυθμικες). Bεβαια μπορει ετσι να τις ηθελες εσυ :) Tα drums και το μπασο τι ειναι? Γενικως ωραια παιξιματα & παραγωγη :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Panagiotisrx7 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Ευχαριστώ παιδιά! Ντράμς και τύμπανα είναι πεγμένα με καλβιέ στο Cubase-Halion 4. H κιθάρα είναι από POD. ...When i got the music i gotta place to go... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση