Προς το περιεχόμενο

Ενισχυτης για metal μεχρι 400 ευρώ


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι μου ειπε ενα παιδι στην σχολη που παιζει κιθαρα?

Του λεω τι ενισχυτη εχεις ? και μου λεει εχω ενα πολυ καλο marshall 15watt .

Του λεω  τον MG ? Μου λεει ναι.

Του λεω μαλιστα... δεν ειναι και πολυ καλη σειρα απο ενισχυτακια.

Και μου λεει αποκλειται φαφαει και δερνει που τον προτεινα ανεπηφιλακτα ο δασκαλος μου ειναι πολυ καλος.

Του λεω να σου πω ο δασκαλος σου τι παιζει ηλεκτρικη η ακουστικη ?? Και μου λεει ακουστικη.................

Γιαυτο εγω παθαινω απο τους καλυτερους με τα DVD που βγαζουν και εχω το κεφαλι μου ησυχο.

Μετα μου ειπε για μια ΙΜπανεζ με τρεμολο και 2διπλους και ενα μονο που του πρωτεινει ο δασκαλος παλι φανταζομαι δασκαλο καλο που θα εχει το παιδι.Δεντου ειπα τπτ γιατι θα μαλωναμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 58
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

μακρυα....εκτος κι αν θελεις κατι πολυ απλο.....αλλα τα 400 που δινεις ειναι αρκετα για εναν ΚΑΛΟ ενισχυτη για τη δουλεια που τον θελεις!εγω εχω τον peavy envoy110 ειναι 40 watt και να φανταστεις οτι αν θελω να παιξω δυνατα στο σπιτι τον βαζω το ΠΟΛΥ στο 4!!!

NON SERVIAM...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το γελιο ειναι οτι ο καθηγητης του του το προτεινε και οταν μου τα ελεγε ημουν μαζι με ενα αλλον παιδι που παιζει και εκεινος κιθαρα και κοιτιομασταν παριεργα οταν τα ελεγε.Καλα ο τυπος ο "καθηγητης της κακιας ωρας" παιζει ακουστικη και εχει και ισχυρη αποψει για εξοπλισμο για ηλεκτρικη κιθαρα δλδ τι να πεις τωρα? Ακου εκει MG.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αμα συζητάμε για λαμπάτο σε αυτά τα λεφτά και θέλεις κάτι για πιο γκαζωμένο ήχο, δες τους Kustom Defender και Peavey Valve King (σαν δευτερη επιλογή). Στη θέση σου πάντως θα ανέβαινα λίιιιγο πιο πάνω σε τιμή και θα χτύπαγα τον κατα πολύ καλύτερο Randall RG-50. Είναι πιστευω ότι πιο κατάλληλο για τον ήχο που περιγράφεις.

Από τη στιγμή που παίζουν αυτοί οι ενισχυτές σε αυτές τις τιμές το βλέπω άσκοπο να πα να πάρεις τρανζιστοράτο με τα ίδια λεφτά, εκτός και αμα θέλεις κάτι σε modelling όπου αλλάζει τελείως το πράμα.

Οι Marshall MG είναι μια χαρα για πρώτο ενισχυτάκι κάποιου που θέλει να αρχίσει από το 0 και θέλει κάτι με 15-20watt. Αλλά να πάρεις 100άρι MG ας πούμε με 300-400€, ε, εντάξει, είναι κοροϊδία. ;D

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα έχουμε πει 9348759237203410 φορές.. Ενα κατοστάρι half stack δεν έχει και ιδιαίτερο νόημα για οικιακή χρήση και πρόβες γιατί απλούστατα δεν μπορείς να το ανοίξεις να το φχαριστηθείς. Αμα θες να τα σκάσεις χοντρά για ακριβό μηχάνημα πάρε κανένα VHT Pittbull 30 να δεις γκάζια και ποιότητα...  ;)

 

Νομίζω ότι πρέπει όμως να αποφασίσεις τι θέλεις εσύ ο ίδιος πρώτα.. Ξεκινάς σκεπτόμενος να πάρεις Marshall MG με 300€... Μετά λες για κάνα λαμπάτο σε αυτά τα λεφτά... Μετά για επιπλέον οικονομίες για την αγορά ακριβότερου τερατος... Κατι μου λέει ότι δεν έχεις κατασταλάξει... ;) ::)

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου