Προς το περιεχόμενο

Frankfurt Musikmesse 2009


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Administrator

Γειά σας από τη Φρανκφούρτη!

Και το show καλά κρατεί! Ο κόσμος μιλάει για κρίση αλλά εδώ είναι... Φρανκφούρτη! Ο κόσμος των μουσικών είναι στην κοσμάρα του. Ahhh... yeah!

Νέα προιόντα από τις γνωστές εταιρείες αλλά και νέες εταιρείες στα περίχωρα. Νέες εταιρείες κυρίως από Κορέα, που ξεκίνησαν σαν φτηνοί φασονατζίδες για τις εδραιωμένες Αμερικάνικες και τελικά κατάληξαν, με την βελτίωση της ποιότητας τους, να ανταγωνίζονται τους εργοδότες τους. Προκύπτουν πλέον ελεύθεροι κ ωραίοι με δικές τους ποιοτικές σειρές και νέα ονόματα. Αντίθετα οι Κινέζοι με τα πάμφθηνα φασόν παρουσιάζουν τη πραμάτια τους σε κεντρικά πλέον περίπτερα. Ανοιξαν οι δουλειές βλέπετε...

Τα κιθαριστικά βρίσκονται σε άνοδο, με καθε παραλλαγή των κλασικών σχεδίων, πολλούς λαμπάτους ενισχυτές μπουτίκ και μη και πετάλια πολλά. (Αχ ρε ZVex... τι πετάλια είναι αυτά...  :o ) Πάντως ο ήχος γενικότερα της κιθάρας έχει κατασταλάξει σε ένα σοβαρό επίπεδο από σχεδόν όλους τους κατασκευαστές της αλυσίδας.

 

Από κιθάρες να αναφέρω τη Gibson Les Paul Std με locking tremolo (!), το τεράστιο περίπτερο της Fender με τη συνέχεια των ρελικαρισμένων μοντέλων, (πάλι; ) την σειρά Limited Ibanez με ιδιαίτερα χρώματα, (νέα Steve Vai) και τις PRS Signature με κορυφαία την τρίχρωμη Al di Meola. (μαμα μία! ).

 

Αύριο πρωί θα ανεβάσω φωτογραφίες και θα προσθέσω περισσότερα για την έκθεση γιατί... βαραίνουν τα βλέφαρα από την ορθοστασία και τη weiss. Οπότε... συνέχεια σε λίγες ώρες.

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Συνέχεια με μερικές εικόνες από την μεγαλύτερη έκθεση μουσικής τεχνολογίας στον πλανήτη στην ηλιόλουστη Φρανκφούρτη.

Ενα μικρό slideshow με κιθάρες, κουρδισμένα ξύλα, performers, περίπτερα καί άλλα συναφή μέχρι το βράδι που θα προσθέσω σχόλια και φωτογραφίες.

 

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Ημέρα 4η και τελευταία.

Τα πόδια δεν τα αισθάνομαι... η κοιλιά θα σκάσει... (από τη μπύρα) και η μέση με πεθαίνει από το στρώμα του ξενοδοχείου. :P Η σύνδεση DSL τη μια πετάει και την άλλη δεν κουνιέται...

Ετοιμάζομαι να πάω στην έκθεση αργούτσικα καθως είναι μερα για το κοινό και θα γίνεται της πόπης. Χαλάλι του όμως καθώς θα συναντήσω στις 4.00 τον... Larry Carlton :D :D :D στο περίπτερο της Gibson! Μετά από αυτό νομίζω δεν θα ξαναπάω σε συναυλία...

Οι μουσικαράδες εδώ μεσα είναι απίστευτοι. Το επίπεδο είναι "μουσικός + 1000"! Από τους demonstrators μέχρι τους απλούς επισκέπτες. Τι να λέμε τώρα... Είδα και τον Steve Lukather με την μπάντα του που παίζει τρία show την ημέρα στο κεντρικό Agora stage και μάζεψα τη μασέλα μου και έφυγα. ;D Δεν ξαναμπαίνω εκεί μέσα.

Σε λίγο φεύγω από το "χωριό μου" το Russellsheim, που βρίσκεται το εργοστάσιο της Opel, παρέα με τον Sparky, τον γνωστό μας dj, που κάνει show στα περίπτερα των εταιρειών με dj products. Ομοψυχία οι d.j's, παρέα και ευγενής άμιλα.

Λέω να περάσω και από μια Κορεάτικη εταιρειούλα που με μάγεψε με τα σκαφάκια της, μπας και τους καταφέρω στο παζάρι και χτυπήσω μια New Yorker στυλ. Θα δούμε.

 

Τα νέα για τα προιόντα που παρουσιάστηκαν εδώ, θα ανέβουν άμεσα στα News, οπότε stay tuned. ;) Τα λέμε από Αθήνα.

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Πίσω στα πάτρια εδάφη και ο καιρός ανάποδα. Στη Φρανκφούρτη λιακάδα, εδώ... βροχή.

Εφτιαξα ένα πρώτο σετ από τις φωτογραφίες που τράβηξα, με κιθαρες!

Βρίσκεται στο Showroom.

Επαναλαμβάνω ότι είναι μόνο κιθάρες. Ακολουθούν τα υπόλοιπα σύντομα.

 

Για την ώρα όμως σας δίνω το μυστικό όπλο των ενισχυτών Buggera!

Αυτές είναι λάμπες!  :o

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου