Προς το περιεχόμενο

i7 + Ultralite mk3 + Yamaha HS-80M


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Kαλά τη κάρτα πάνω στο ηχείο βρήκες να τη βάλεις?

 

Και εσύ παντόφλες? Μα καλά μήπως βοηθάνε στη μουσική να το δοκιμάσω και εγώ?

 

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Kαλά τη κάρτα πάνω στο ηχείο βρήκες να τη βάλεις?

 

Και εσύ παντόφλες? Μα καλά μήπως βοηθάνε στη μουσική να το δοκιμάσω και εγώ?

 

 

[LoL]

 

Οι παντόφλες έχουν απίστευτες ηχοαποροφητικές ιδιότητες. Αυτές τις πήρα δοκιμαστικά και τελικά αποδείχτηκαν τα καλύτερα 2 ευρώ που ξόδεψα ποτέ στην λαϊκή. Τώρα περιμένω παρτίδα 5.000 κομμάτια, έχω νοικιάσει χώρο και αποθήκη και άνοιξα και λογ/σμό στην τράπεζα για τα ψιλά (τα υπόλοιπα θα τα μετατρέψω σε ράβδους χρυσού).

 

Πάντως μου βγήκε η πίστη στο διάβασμα και στις δοκιμές μέχρι να βρεθεί το σωστό σημείο να τις τοποθετήσω.

 

Βλάχος είμαι, περίμενες κάτι καλύτερο ? Αναρωτιέμαι πώς θα ήταν η φωτό αν ήμουν Πόντιος (no offence, non taken και πάμε παρακάτω).

 

[/LoL]

 

Η Ultralite όπως φοβόμουν έχει τα Outputs shifted κατά 2 κανάλια. p.x. Επιλέγοντας στο Cubase τα Main Outs, το σήμα βγαίνει από τα Analog Out 1-2.

Για να βγεί τελικά από τα Main Outs 1-2 πρέπει να επιλέξει ο χρήστης το ζευγάρι Digital Out. Μικρό το κακό και διορθώνεται με driver update ή νέο firmware (ελπίζω σύντομα).

 

 

Ghen

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξεκίνησα ένα Project στο C4.5.2. Μόλις φορτώσει, από το αριστερό ηχείο ακούγεται ένα Buzz. Δοκίμασα το ηχείο σε άλλο σύστημα/κάρτα ήχου (FF800) και παίζει κανονικά.

 

Όταν δεν δουλεύει το Cubase το buzz δεν υπάρχει. Μένει να δοκιμάσω την κάρτα σε άλλο υπολογιστή. Το Buzz δεν είναι ενοχλητικό, ίσως να οφείλεται σε κάποιο VSTi/fx, αλλά κανονικά δεν πρέπει να εμφανίζεται.

Ghen

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ήμουν ανάμεσα στο να κάνω μια γενική αναβάθμιση και να βάλω I7 μαζί με ddr3, ή να αγοράσω μια uad-1, για να μπορώ να τρέχω περισσότερα plugins.

 

Κρίμα και τα voxengo plugs που αγόρασα.

 

Ακόμα και με την q6600, φτάνω στο limit πάρα πολλές φορές.

 

???

 

Είσαι σίγουρος; Μήπως φταίει κάτι άλλο;

Εγώ με q6600 και 4gb ram και με τον διακόπτη /3gb switch δεν είδα ποτέ πάνω από 60%. Αυτό σε project με ενδεικτικά

Bfd drums 1+gb set!! , amplitube 2.0 , guitar rig 3, impulses, compressors waves, brromsitck bass, tracks 3 στο master , πάλι amplitube 2.0 και amplitube fender και πράμα για τις καθαρές κιθάρες και βάλε και 5 φωνητικά με καμιά 5άρα εφε το καθένα real time... Μιλάμε δηλαδή για το μηδένισμα..

Το /3gb switch και την μνήμη την αναφέρω γιατί παίζει ρόλο. (το ivory χωρίς το /3gb switch βγάζει σε πολλούς έρρορ για memory).

Τελικά κατέληξα στην αγορά του focusrite liquid mix 32 (dsp processor) και είμαι απόλυτα νόμιμος ,με καλύτερη ποιότητα από κάθε plugin (κατεμέ) και με το cpu στο 30%.

Απλά έσκασα φράγκα για steven slate drums 3.0, impulses και το liquid mix και τέλος.

 

Αν σε ενδιαφέρει να αδειάσει το pc σου από φόρτο και να έχεις ποιοτητάρα τσέκαρε dsp processors γενικά.

Liquid mix, Duende, UAD, υπαρχουν πολλά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 7 μήνες αργότερα...

JAHJAHSHIT λίιιιιγο παραπάνω προσοχούλα. Το θέμα ειναι πολύ παλιό και δυστυχώς δεν το ξανάνοιξες για να το επεκτείνεις και να συμμετάσχεις αλλά για κάτι άσχετο. Γενικώς και την ανανέωση παλιών θεμάτων πρέπει να την προσέχουμε αλλά και τα off topic.

Στην ερωτησή σου, είναι καλό πραγματικά να έχεις και δεύτερο σετ ηχείων για reference ωστε να βλέπεις πως ακουγονται οι μίξεις που κάνεις στα κύρια ηχεία σου ,στα υπόλοιπα.

Μην το συνεχίσουμε το θέμα, καλύτερα αν θες κάνε νέο αφου κάνεις search για reference monitoring και τέτοια μην εχει ξαναγραφτεί κάτι στο φόρουμ ήδη.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου