Προς το περιεχόμενο

Αγορά ακουστικής στα 2000ε - προτάσεις?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Guru

γενικως σπανιως θα δεις σε λαικο παλκο κιθαρα των 2000 ευρω. ο ηχος μιας φτηνοτερης κιθαρας μπορει να ειναι λιγοτερο καλος, αλλα υπαρχουν πολλοι λογοι για να μην χρησιμοποιεις τοσο ακριβο οργανο σε δουλειες.

 

πολυ καλες προτασεις στην τιμη που ψαχνεις και σε dreadnought ειναι οι taylor και η martin d28. αλλα ο ηχος ειναι θεμα προσωπικου γουστου. σ αυτα τα λεφτα οτι και να παρεις καλο θα ειναι. απλα επειδη στις ακουστικες παιζουν αρκετα τα μανικια, να σαι σιγουρος οτι η κιθαρα σε βολευει στο παιξιμο (σε περιπτωση που παραγγειλεις απο internet)

 

αν την κιθαρα την θελεις κυριως για live παιξιματα, ισως σ ενδιαφερει και κατι με μικροτερο σωμα και καλα ηλεκτρονικα. μερικες φορες οι dreadnought ειναι δυσκολες σε live ειδικα οταν ανεβαινουν οι εντασεις. εγω φετος επαιζα αρκετα με μια taylor 810 dread που εχω, και οταν την αντικατεστησα με μια 512 (που εχει μικροτερο σωμα), το να ελεγξεις feedback και συχνοτητες που συντονιζαν εγινε πολυ πιο ευκολο. αν και ο ακουστικος ηχος της 810 ειναι καλυτερος (τουλαχιστον για strumming), τελικα η 512 με βολεψε πιο πολυ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχω ακουσει και της δυο η larrivee κανει λιγο τι διαφορα η martin η d 28 ειδικα

oxi ειναι στενη!

 

?????? μπορείς να επαναδιατυπώσεις please?

 

Χωρίς διάθεση να κάνω κουμάντο στο πορτοφόλι σου, θα συμφωνήσω με τον alter ότι οι συνθήκες πάλκου αντενδείκνυνται για ακριβά ακουστικά όργανα, τα οποία είναι ευαίσθητα σε καπνούς, υγρασίες και μερακλωμένες τσιφτετελούδες.

 

Επίσης είσαι σίγουρος ότι δεν χρειάζεσαι ηλεκτροακουστική; Στα περισσότερα μαγαζιά παίζει PA, εκτός κι' αν μιλάμε για κουτούκι..

 

Εγώ πάντως, με αυτά τα δεδομένα, μάλλον θα έψαχνα για κανά σκυλί ηλ/ακουστική (φτηνή) τύπου takamine για να βγάζω το μεροκάματο και θα φυλούσα τα πολλά φράγκα να πάρω μια καλή ακουστική για το σπίτι και για ηχογραφήσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ψαχνω ακουστικη παντος καιρου η παιξω μονος η με τριο η με εξι να μιλαει κιθαρα. τα ηλετρικα θα τα βαλω εγω τη θελω ακουστικη.επιτελους ρε παιδια μονο η martin d 28υπαρχει εδω στην Ελλαδα και αλλες 3 το πολυ που ακουω συνεχεια ελεος .Ας ακουσω μια εξυπνη προταση! τα μαγαζια που παιζω συνηθως ειναι μουσικες σκηνες και διαφορεσ βραδιες σε μπαρακια τυπου αφιερωματα κτλπ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γειά σου dimist..η Lakewood που είπες είναι πολύ καλή κιθάρα!!Εγώ θα σου πρότεινα να κοιτάξεις εκτός απο MARTIN και τις: GUILD, GIBSON (λίγο παραπάνω απο 2000ε αλλά,πιστεψέ με...τα αξίζουν τα λεφτά τους ;)) Το πιο πιθανό όμως είναι να μην βρείς κάποια μοντελα στα καταστήματα τις Ελλάδας :-[, οπότε καλό είναι να τις δοκιμάσεις απο μουσικούς που τις έχουν ήδη (ρώτα σε forum) και μετά την παραγγέλνεις!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου