Προς το περιεχόμενο

DAW controller


STUDIOM13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας παιδιά. Λέω να πάρω DAW controller (και έχω αργήσει κιόλας).

Σκέφτομαι μεταξύ TASCAM US-2400 και Mackie Control Universal. Γνώμες για ποιό από τα δύο? Έχει κανένας κάποιο από αυτά? Αξίζει τον κόπο? Δουλεύω SX 3 Cubase σε pc, αν αυτό παίζει ρόλο. 8)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε χαλαρά την Tascam έχει πιο πολλά κανάλια είναι πολύ μπροστά την είδα από κοντά και έπαθα πλάάάάάάάκα.

uff P. *Μάγος*

~Hip-Hop Salonika~

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και τα δύο είναι πολύ καλά. Για την us-2400 έχω διαβάσει τα καλύτερα από χρήστες, όπως και για το mackie. Περισσότερα προσφέρει το tascam αλλά δεν έχει οθόνη (έχει virtual στην οθόνη του pc) και είναι τεράστια και ακριβότερη.

Το mackie είναι μικρότερο και οικονομικότερο, και αν δεις ότι θέλεις περισσότερα παίρνεις expansions.

Εγώ δουελυω με μία fw 1884 (αν θέλεις να διαβάσεις για την 1884 αλλά και για άλλες επιλογές κοίτα εδώ) όπου κατηγοριοποιεί τα κανάλια σε 4 οκτάδες , no problem, δεν με απασχολεί να έχω περισσότερα προς το παρόν και είναι ήδη πολύ μεγάλο το μηχάνημα για το χώρο μου.

 

Συνεπώς, αν δε σε απασχολούνε τόσο τα 24 faders κλπ και σε απασχολεί το μέγεθος και η τιμή---mackie (έχει και το C4 σαν expasnion-ακριβό όμως- για έλεγχο plug ins και vstis, πολύ ωραίο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ Tuff_P και kostas iatrelis. Αυτό που με απασχολεί με την Tascam είναι ότι δουλεύει πάνω στο πρωτόκολλο της Mackie, και λέω εγώ, τι καλύτερο από το να πάρεις την ίδια την Mackie? H οποία όμως έχει οκτώ κανάλια και για να φτάσεις τα είκοσι τέσσερα που έχει η Τascam θα πρέπει να δώσεις γύρω στα 2700, να πάρεις δηλαδή μαζί με την Mackie Universal συν δύο Μackie control xt. Συν του ότι αυτά όλα μεταξύ τους θα συνδέονται με midi καλώδια, γιατί δυστυχώς η Mackie δεν έχει USB θύρες. Δηλαδή άλλη μια μακαρονάδα από καλώδια. Το C4 από ότι διαβάζω, (προς το παρών βέβαια), είναι μόνο για Mac. Tώρα από την άλλη την Tascam την παίρνω με 1600 euro περίπου και έχει και USB και 24 κανάλια. Αυτό που με έχει επηρεάσει αρνητικά για την τελευταία, είναι μία κριτική που είχα διαβάσει πέρυσι σε ελληνικό περιοδικό ότι απλά είναι ένα παιχνίδι σε σχέση με την Mackie. Έχω μπερδευτεί :?: :| .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Α! ναι ξέχασα να πω, την Υamaha 01 X την κοίταζα πέρυσι αλλά μετα πήρα την RME Fireface 800 και καταλαβαίνεις ότι δεν με ενδιαφέρουν οι Audio ιδιότητες του controller.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δουλεω το Sonar και εχω αγορασει την Radical Sac 2.2. Ειναι λιγο ακριβο αλλα πιστευω οτι ειναι ισως το καλυτερο controller.

Ψαξτο και εαν θες πληροφοριες, εδω ειμαστε.

Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ,

Θέλω ν'αλλάξω image...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε Aiolos έχω αυτή την κακιά συνήθεια (ομολογουμένως), να προτιμώ καινούργια πράγματα και ποτέ μεταχειρισμένα. Κακό της τσέπης σου θα μου πεις, αλλά τι να κάνω ο καθένας με το κόλλημα του. :roll: Ευχαριστώ πάντως. Φίλε underground όντως το Sac 2.2 είναι μια πολύ σοβαρή πρόταση δεν το έχω απορρίψει τελείως, ίσως να φταίει πως τα δύο άλλα μοντέλα που αναφέρω είναι περισσότερο διαδεδομένα η έχουν καλύτερο μάρκετινγκ όσον αφορά την διαφήμιση τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοίτα να δεις τι άλλο είδα τώρα. :) Πέρυση που έβλεπα τιμές για την 01Χ, ο εδώ αντιπρόσωπος την είχε 1720 euro. Φέτος την έχει κατεβάσει στα 1330 euro. :wink:

Δεν πάνε καλά οι πωλήσεις με τον ανταγωνισμό από την Ευρώπη εεε?? :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου