Προς το περιεχόμενο

Juno D ή SH-201?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σε όλους!!! Υπάρχει κάποιος που μπορει να μου συγκρίνει αυτά τα 2 μοντέλα?Τα θέλω για live κυρίως παίξιμο του στύλ radiohead, muse και γενικά british rock.To juno βλέπω οτι έχει τόσους φυσικούς ήχους αλλα και arpegiator επίσης εχει 5 οκτάβες που με διευκολύνει σε ενα παίξιμο πιάνο με μεγάλες εκτάσεις!Το sh-201 έχει 4 οκτάβες παίρνει audio και έχει audio filter και  ήχους ποιο synth! Πείτε καμία γνώμη...Το juno είναι ευχρηστο για real tmie αλλαγές την ώρα του live? Τα εφε του είναι καλά?(σχετικό αυτό) Εχω μπερδευτεί!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το sh-201 δεν είναι πιο συνθ. Είναι σκετο συνθ. Ουτε πιανα ουτε φυσικους ήχους. Αν τους χρειαζεσαι, μονοδρομος κατι σαν το juno. Εναλλακτικες θα βρεις σε παλια θεματα πολλές.

 

Αρκετα καλα και τα δυο, ακουσε τα απο κοντα ομως, ακομα και αν κατασταλαξεις, για να δεις αν σου κανει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε juno d με κλειστα τα ματια!!το εχω το οργανακι και ειναι μια χαρα και απο ηχους και απο fx και με αμεση επεξεργασια του ηχου!!!ειχα και εγω πριν λιγο καιρο αυτο το δηλιμα αλλα κομπλε πηρα το juno d και ειμαι κομπλε!!!!

πηγαινε ακουσετα και τα δυο,ο μονος που τα εχει στημενα και τα δυο για να τα ακοθσεις ειναι το μουσικοραμα στο πολυτεχνιο !!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου