Προς το περιεχόμενο

Boss GT-8 VS Boss GT-10



Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν μπορειτε απο κατω γραψτε μια γνωμη, υπερ-κατα , των δυο ή "το ενα ειναι καλυτερο εκει,το αλλο εκει" . Θελω μια πεταλιερα πολυεφε και εχω "καταληξει" σε αυτες τις δυο. Κανοντας ακομα ερευνα και για αλλες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 28
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

καλησπερα φιλε μου.εχω την GT8.την 10 δεν την εχω δοκιμασει οποτε η αποψη μου ειναι τελειως υποκειμενικη.θεωρω οτι και οι δυο θα ειναι ισαξιες.το μονο που δεν μου αρεσε στην GT10 ειναι οτι εχει πολυ λιγα κουμπια.συνεπως για να κανεις καποιες ρυθμισεις θα πρεπει να μπεις σε καποια υπομενου και να τα προγραμματισεις.αντιθετα στην  8 εχει δυο σειρες ποτενσιομετρα,η μια ειναι eq χειροκινητο και η αλλη καποιες αλλες λειτουργιες στις οποιες εχεις αμεσα προσβαση χωρις να μπεις στον προγραμματισμο της πεταλιερας.

ξαναλεω η αποψη αυτη ειναι τελειως υποκειμενικη και βασιζεται μονο στην εμφανιση.

ισως το μενου της gt10 να ειναι πιο ευκολο και λειτουργικο.

αυτα απο μενα :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Το ερώτημα δεν είναι αντικειμενικό. Η μια διαδέχθηκε την άλλη με πολλές αναβαθμίσεις. Είναι άλλη γενιά. Φυσικά την νεότερη θα σου πρότεινε ο κατασκευαστής αλλά και εγώ. Επίσης δεν είναι στα ίδια λεφτά ούτε υπάρχει η 8 καινούργια. Αρα τι συγκρίνεις; Το poll είναι άτοπο.

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια χαρά είναι το πολ, και οι δύο είναι διαθέσιμες για αγορά, μπορεί κανείς με βάση τις απαντήσεις να αποφασίσει αν θα δώσει τα πολλά για την (άραγε πόσο ανώτερη;) 10 ή τα πολύ λιγώτερα για την 8 μεταχειρισμένη. Το τι προτείνει ο κατασκευαστής προφανώς το βάζουμε στην άκρη, με ένα συγκαταβατικό μειδίαμα.

 

Άτοπη είναι σίγουρα η παραπάνω απάντηση του τύπου "δεν την έχω ακούσει τη 10, ΘΕΩΡΩ/ΙΣΩΣ/ΜΑΛΛΟΝ είναι έτσι, κοτέτσι και γκιουβέτσι".

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Μια χαρά είναι το πολ, και οι δύο είναι διαθέσιμες για αγορά, μπορεί κανείς με βάση τις απαντήσεις να αποφασίσει αν θα δώσει τα πολλά για την (άραγε πόσο ανώτερη; ) 10 ή τα πολύ λιγώτερα για την 8 μεταχειρισμένη. Το τι προτείνει ο κατασκευαστής προφανώς το βάζουμε στην άκρη, με ένα συγκαταβατικό μειδίαμα.

... ::)

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειχα την 8 και εχω τη 10. Οντως στην 8 ειναι ποιο αμεση η παραμετροποιηση ενω στην 10 ακολουθεις το μενου το οποιο μαλιστα αναλογα την επιλογη πληροφορισης που οριζεις διαμορφωνει και το βαθος της παραμετροποιησης.

Οπως και εχει και οι δυο εχουν χουγια που πρεπει να βρεις και θελουν πολυ ψαξιμο για να βγαλεις καλο ηχο οπως και σε ολα τα πολυεφε βεβαια...

Απο πλευρας ηχου δεν θα δεις τρομερη διαφορα. Υπαρχει μικρη διαφορα ως προς τις δυναμικες που βγαζει αλλα ειναι μικρη.

Αυτο που δινει σαφες πλεονεκτημα στη 10 ειναι η υπαρξη 2 ctl swith, η υπαρξη υποτιποδους looper το usb interface που την κανει και καρτα ηχου καθως και η δυνατοτητα παραλληλης αλυσιδας στο fx chain η οποια πραγματικα κανει θαυματα!

 

Μτχ θα βρεις τη 10 κανα 50ευρω παραπανω αλλα το αξιζει με το παραπανω. Ειναι ενα φοβερο μηχανιμα που αν ασχοληθεις θα κανει θαυματα. Βεβαια θα χρειαστεις βοηθεια στην αρχη την οποια μπορω να σου δωσω οποια και αν επιλεξεις μιας και τις εχω λιωσει και τις 2.

 

www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον...ειχα μια μπαντα παλαιοτερα οπου προσωπικα δεν γνωριζα τιποτα απο πεταλια ουτε απο δημιουργια ηχου κτλ. Ο αλλος κιθαριστας ειχε μια GT-10 ενα διαστημοπλοιο, το οποιο βεβαια συνδεε κατευθειαν σε ενα Engl απο το input απο οτι θυμαμαι και ο ηχος του ηταν πολυ ψηφιακουρα. Και επειδη εχω διαβασει οτι "καλυτερα την 8 και οχι την 10" ρωταω. Tοτε δεν ηξερα οτι μια τετοια πεταλιερα επρεπε να μπει απο fx loop ή οτι υπηρχε η 4cm, οποτε μπορω να αναθεωρησω για τον πολυ ψηφιακο ηχο που εβγαζε και να πω οτι απλα δεν ηξερε να την χρησιμοποιει ετσι οπως πρεπει.Ειναι και το θεμα των χρηματων φυσικα. Ενας φιλος μου δινει την GT-8,200€ ενω βρισκω την GT-100 απο 260€ και πανω. Ειναι και το οτι ο φιλος μου εχει προβλημα, αρα γιατι να μην τον βοηθησω... Πφφφφφφ....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου