Προς το περιεχόμενο

Cubase 5 - Εμπειρίες;


PolisKallis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντήσεις 22
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

  • Guru

To SX3 είναι 32-bit προγραμμά. Ότι και να κάνεις, σε όποια windows και να τρέξει, σε 32 θα τρέξει. Και στον υπερ υπολογιστή να το βάλεις με 16 GB RAM, πάλι δε θα μπορείς να πιάσεις παραπάνω ΜΕΣΑ στο Cubase. Τώρα, χωρίς να το έχω δοκιμάσει, αν παίξεις stand alone μπορείς μάλλον να πιάσεις παραπάνω μνήμη, αλλά δεν είμαι και σίγουρος.

 

64 bit είναι το 4,5 και το 5, απο Windows.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Στο μενού πάνω πάνω, στο cubase 5:

 

Devices - > Plug-in Information. Σου βγάζει ένα κατάλογο με ΟΛΑ τα plug-ins που έχεις, απ'τη μάνα του (C5) απο αλλού, από παντού! Έχει κουμπάκι "update". Ψάξε λίγο εκεί και μπορεί να βρεθεί κάτι.

 

Παραμένω όχι σίγουρος ότι αυτή είναι η λύση, έτσι; Μπορεί να είναι και κάτι άσχετο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 5 μήνες αργότερα...

καλησπερα ενα προβληματακι  που  θελω να ρωτησω για το cubade 5 ειναι οτι οταν πχ  στο  παλιοτερα cubase ανοιγα ενα midi αρχειο (χωρεις vsti), όλα τα καναλια επαιζαν τον κλασικο ελεινο ηχο midi (microsoft gs wave table sw synth ) οπώτε μερικα midi που δεν ειχαν περιγραφή πχ drums , quitar καταλαβαινες πανω κατω τι  οργανο ήταν στο 5άρι  ομως αυτο δεν γινεται και πρεπει να μαντευω τι οργανο ειναι  προσπαθωντας με καποιο  synth Που εχει μεσα  ,  απο πινακα ελενχου   ηχοι -συσκευες   ειναι   προεπιλεγμενη συσκευή οπως και στα settings του cubase στο quick controls   all midi inputs  / microsoft gs wave table sw synth , και στο midi port setup  επιλεγμενο το microsoft gs wave table sw synth .

 

 

μπλουζάκι και άγιος ο θεος!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα αργότερα...

εμενα παιδια μου εχει κανει τρελη εντυπωση το 5 διοτι εχει πολλεσ και οραιες εξτρα λειτουργειες... δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο μια κανονικη κονσολα συν το οτι εχει τα plugins τα οποια ειναι κλασης ανωτερα απο του 4... πιο πολυ εντυπωση μου εκανε το εξελιγμενο Control Room και το plugin φαση melodine ;P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 9 μήνες αργότερα...

θα ηθελα να ρωτησω για σκεφτομαι να αγορασω το 5αρι  μηπως εχουν λυσει το προβλημα με το addidictive drums με τα keymap γνωριζει κανεις ?

μπλουζάκι και άγιος ο θεος!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου