Προς το περιεχόμενο

Kurzweil PC2R VS Kurzweil PC3x


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω το Kurzweil PC2R και μπορώ να πω τα καλυτερα (σε συνδυασμό με το Fatar VMK 188 plus που το συνοδεύει). Όμως τώρα υπάρχει και το νέο Kurzweil PC3x για το οποίο έχω ακούσει επίσης τα καλύτερα! Μπορεί κάποιος να μου πει τις βασικές διαφορές τους? (Με ενδιαφέρει κυρίως η ποιότητα των ήχων και κυρίως το πιάνο)

 

ΤΝΧ!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι διαφορές είναι αρκετές και μάλιστα σημαντικές. Το PC3X δεν είναι μια απλή αναβάθμιση της σειράς PC αλλά ένα όργανο που ενσωματώνει όλη την υπάρχουσα τεχνολογία της Kurzweil. Αν χρειάζεσαι ένα καλό stage piano τότε το PC2 σε καλύπτει.

Διαφορετικά, το PC3X θα σου δώσει:

-Ανανεωμένη και πιο ευέλικτη VAST (Είναι η μηχανή σύνθεσης της σειράς Κ. Κάνε ένα ψάξιμο στο google για να δεις τι σου προσφέρει)

-Περισσότερη πολυφωνία

-Ανανεωμένη μηχανή KB3

-Virtual Analog μηχανή με dedicated DSP's

-Ένα τεράστιο χαρμάνι καλοπρογραμματισμένων ήχων με έμφαση στα πιάνα, στα ορχηστρικά και σε ήχους που χρησιμοποιήθηκαν από διάσημους μουσικούς (Genesis, Yes, Pink Floyd, Stevie Wonder κτλ, κτλ...)

-Τη δυνατότητα να ελέγξεις οποιοδήποτε άλλο όργανο ή σύνολο οργάνων μέσω midi, με όποιον τρόπο μπορείς να φανταστείς καθώς πρόκειται για ένα εξαιρετικό και πλήρως παραμετροποιήσιμο master keyboard.

-Έναν πολύ καλό hardware sequencer, τον οποίο όμως δεν θα χρησιμοποιήσεις ποτέ ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου