Προς το περιεχόμενο

Ενισχυτής χωρίς effects send return - τι κάνω?


samoth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας ρε παιδια, το πρόβλημα μου είναι το εξής : Περιμένω σε 2-3 μέρες ένα tech21 psa-1 από ebay. Έτσι κι αλλιώς στην κάρτα ήχου το βλέπω να πηγαίνει, αλλά ήθελα να το χρησιμοποιήσω και με τον ενισχυτή μου, ο οποίος όμως δεν έχει effects loop. Αν το βάλω κανονικά στο input δε θα έχω πρόβλημα στον ήχο? Τι προτείνετε? Ένας Kustom 20αρης είναι.

 

Επίσης αν μπορεί κάποιος να μου πει τι καλώδια να πάρω για το rack που σιγά σιγά φτιάχνω.. Και από που για να μη με γδύσουν :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ PSA-1 ΑΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΙNPUT TOY ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΣΟΥ,ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΡΟΟΠΤΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥΜΠΡΙΖΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ 'ΡΘΕΙ .ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ .

ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ RACK....ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΠΩΝΥΜΗ ΜΑΡΚΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ...PROEL(NAKAS).ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ...ΜΕΣΑ ΣΤΑ 5 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΙΟΤΗΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΛΛΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ .ΓΙΑ ΤΟ RACK ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΑΝ ΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΝΑΚΑΣ Η Ο ΣΤΟΛΛΑΣ ΧΥΜΑ ΑΠΟ ΚΟΥΛΟΥΡΕΣ ΚΑΜΠΟΣΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΒΥΣΜΑΤΑ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ.ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ(ΒΛΕΠΕ TELE).ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΚΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΗΧΟ ΣΟΥ.ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΓΕΜΑΤΗ ΚΑΛΩΔΙΑ. :P :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ(ΒΛΕΠΕ TELE).ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΚΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΗΧΟ ΣΟΥ.ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΓΕΜΑΤΗ ΚΑΛΩΔΙΑ. :P :P

Θα συμφωνήσω σε αυτό και θα σε παραπέμψω και σε μια συζήτηση που είχαμε κάνει παλιότερα...

 

Chrismes please γράψε με πεζά γράμματα στο εξής! Μου βγήκαν τα μάτια για να διαβάσω αυτά που γράφεις :D

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Για τα καλώδια κοίταξε αυτό το thread.

Για το PSA-1, αν δεν έχει να σου προτείνει κάποιος άλλος κάτι ιδιαίτερο, θ' αναγκαστείς να έχεις διπλή προενίσχυση όταν παίζει στον ενισχυτή σου. Απλά φρόντισε να είναι φλατ οι ρυθμίσεις του και να μη προσθέτει παραμόρφωση καθώς αυτά θα τα προσφέρει ο PSA-1.
Με την κάρτα καταλαβαίνεις πολύ σωστά ότι δεν θά'χεις πρόβλημα. Καλορίζικο!

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator
Αρχηγέ σε πρόλαβα ;)

Ούτε η πυροσβεστική να είμασταν! :lol:

You're too fast for my old bones!

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ήρθε σήμερα το psa-1 και μπορώ να πω οτι μου αρέσει πολύ σα μηχάνημα, τεράστια πληθώρα ήχων. Εντύπωση μου έκανε πόσο καθαρό είναι το σήμα του ακόμα και σε high gain ρυθμίσεις, αρκεί να μη βάζεις ταυτόχρονα πολύ preamp gain και πολύ drive. Ωραίοι και οι ήχοι για μπάσο. Αν έχει κανείς (ακούς αρχηγέ?) τίποτα καλές ρυθμίσεις ας στείλει να τις δοκιμάσουμε κι από δω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου