Προς το περιεχόμενο

Πως μπορω να αφαιρεσω το μπρατσο απο strat styl


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πως μπορω να αφαιρεσω το μπρατσο απο μια φθηνη strat styl και να το ξαναπροσθεσω χωρις να υπαρξει κατι το μεμπτο για το παιξιμο 'η και ζημια της κιθαρας.

Υπαρχουν καποιες οδηγιες ή να το αποφυγω δια "ροπαλου";

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Ναι, βγάλε το και ξαναβάλε το χωρίς φόβο.

 

Τρία πράγματα μόνο να προσέξεις:

 

1. Χρησιμοποίησε κατάλληλο κατσαβίδι για να μην χαλάσεις τα κεφάλια των βιδών.

 

2. Αν έχει "τζόγο" (δεξιά-αριστερά) πριν το σφίξεις τελείως, βάλε τις 2 ΜΙ χορδές (δεν χρειάζεται να τις κουρδίσεις... μόνο "να δεις την ευθεία") και κούνησέ το δεξιά - αριστερά έτσι ώστε οι 2 αυτές χορδές να ισαπέχουν από τα άκρα της ταστιέρας. (Μετά σφίξε το τελείως).

 

3. Όταν το βγάζεις παρατήρησε αν υπάρχει κάποιο shim (πλαστικό, τηλεκάρτα, ξυλαράκι φύλλο μετάλλου) σφιγμένο ανάμεσα στο  μανίκι και στην υποδοχή του. Κάτι τέτοιο μπορεί να το έχει τοποθετήσει κάποιος εκεί για να ρυθμίσει τη γωνία του μανικιού με το σώμα. Αν υπάρχει κάτι τέτοιο ξαναβάλτο στη θέση του πριν σφίξεις το μανίκι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4) Οταν το  επανατοποθετησεις , φροντισε να βιδώνεις τις βιδες με σειρα Χ (αν ειναι 4βιδη) : ξεκινας απο καποια, τη βιδωνεις ως ενος σημειου (οχι τερμα) και μετα πας στην απεναντι διαγωνια βιδα. Κανεις το ιδιο για τις 2 επομενες βιδες και μετα συνεχιζεις να σφιγγεις με τον ιδιο τροπο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και κατι ακομη.... οταν ξεβιδωνεις τις βιδες να κρατας το μπρατσο καλα στη θεση του και οταν τις αφαιρεσεις ολες να βγαλεις το μπρατσο προσεχτικα με γωνια απο την μερια των χορδων. Οχι αναποδα δλδ απο την μερια του πισω μερους του σωματος. Μια στις χιλιες μπορει να σπασει το χρωμα στην ακρη του pocket, εκει που θυληκωνει....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου