Προς το περιεχόμενο

κιθαρα και ενισχυτης με 2000 ευρω


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας νοιζαδες(ή καπως ετσι).Ειμαι νεος στο forum και χρειαζομαι τη βοηθεια σας.θελω μια κιθαρα κ ενα ενισχυτη με 2000ευρω συνολικα.Παιζω κυριως κλασικο rοck κ hard rock.Εχω επιροες απο scorpions, gnr,pink floyd και ακουω στα κρυφα chuck burry :P.Θελω να χω κυριως καλα καθαρα αλλα και γκαζια.Σκεφτομαι για fender strat i tele.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 20
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

 

Μπορείς να κοιτάξεις κάτι σαν αυτό http://www.thomann.de/gr/fender_jim_root_telecaster_flat_white.htm για κιθάρα

 

 

Εχω επιροες απο scorpions, gnr,pink floyd και ακουω στα κρυφα chuck burry :P.Θελω να χω κυριως καλα καθαρα αλλα και γκαζια.Σκεφτομαι για fender strat i tele.

 

Ειδικα για chuck berry ο,τι πρεπει οι EMG  ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

emg active και hard rock.....λιγακι δυσκολα τα πραγματα...... :o...η συγκεκριμενη τελε δεν ειναι για να παιζεις γουιντ οφ τσεηντζ και να αναβουν οι αναπτηρες απο κατω...νταξει... η στρατο καλη σαν επιλογη..αλλα κ παλι..για hard rock...αμα δεν εχει ενα διπλο εστω στο bridge Λιγακι δυσκολα τα πραγματα για ακομη μια φορα....τι θα ελεγες για gibson sg http://www.thomann.de/gr/gibson_sg_standard_eb.htm

 

και σου μενουν αλλα 1000 και για ενισχυτη...

http://www.thomann.de/gr/engl_thunder_50_e320_gitarrencombo.htm

 

E....ΠΙΟ ΧΑΡΝΤ ΔΕΝ ΠΑΕΙ 8) 8) 8) 8)

 

 

ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΕΙΜΑΙ??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρωτίστως, κι επειδή δεν γνωρίζω σε τι ακριβώς φάση είσαι, καλύτερα να κοιτάξεις να τη βγάλεις πιο οικονομικά. 2000 ευρώ είναι πολλά χρήματα, και τα γούστα αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή, οπότε ίσως πρέπει να ξανασκεφτείς λιγάκι το όλο θέμα.

 

Έχοντας αυτά υπ'όψην, αν είσαι 100% σίγουρος, εγώ θα σου πρότεινα να κοιτάξεις σε μεταχειρισμένα. Πέφτει αρκετά το συνολικό κόστος, και βρίσκεις διαμάντια, ειδικά τον τελευταίο καιρό που όλοι πουλάνε (και κανένας δεν αγοράζει) σχετικά φθηνά (εκτός από κάτι άλλα μαργαριτάρια που βλέπουμε κατά καιρούς, πράγμα το οποίο επίσης πρέπει να προσέξεις).

 

Αν ήμουν στη θέση σου, θα κοιτούσα ένα ενισχυτή μέχρι 1000 ευρώ, 50άρη, για να βγάζεις και live άνετα (αν και με μικρότερο λαμπάτο μια χαρά θα'σαι), και τα υπόλοιπα χρήματα μπορείς να τα επενδύσεις σε κιθάρα - ή κιθάρΕΣ.

 

Βάσει του γούστου σου, μπορείς να τα'χεις όλα - από λίγο βέβαια - με οποιαδήποτε αξιοπρεπή κιθάρα. Από 'κεί και πέρα, είναι ξεκάθαρο πως δεν θες κιθάρα με EMG, περίεργα σχήματα, super FR και λοιπά μπλιμπλίκια. Στη θέση σου θα'παιρνα μια classic player strat και αν χρειαζόταν, θα υπήρχε δυνατότητα αναβάθμισης (μαγνητών κυρίως), και θα'χα και ρέστα!  ;D ΑΛΛΑ, τα γούστα μας δεν είναι ίδια.  ;)

 

Κι επειδή τα γούστα είναι γούστα, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις με τη σειρά όλα τα μαγαζιά μουσικών οργάνων και να δοκιμάσεις ότι μπορείς, και από κιθάρες και από ενισχυτές, να δείς τι σε βολεύει στο χέρι και τι σου κάθεται καλύτερα στ'αυτί, και αφού καταλήξεις σε κάποιες συγκεκριμένες επιλογές, τότε μπορούμε να συνεχίσουμε πιο εποικοδομητικά και ουσιαστικά αυτή τη συζήτηση, μια και τώρα βρίσκω πολύ αόριστα και γενικά τα πράγματα, και οποιουδήποτε γνώμη και ν'ακολουθήσεις ίσως σε πάρει στο λαιμό του - και θα υπάρξουν πολλές διαφορετικές γνώμες.

 

Επίσης, επειδή εσύ ξέρεις καλύτερα τι θες, αν έχεις ήδη κάποια πράγματα υπ'όψην σου με ένα search στο noiz θα βρείς πάρα μα πάρα πολλά θέματα που ίσως σ'ενδιαφέρουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απαγορεύονται τα Greekglish  ;)

Μπορείς να κοιτάξεις κάτι σαν αυτό http://www.thomann.de/gr/fender_jim_root_telecaster_flat_white.htm για κιθάρα

 

Αμα θες να παίξεις Lamb Of God καλή είναι,αλλά για pink floyd χλωμό το φεγγάρι αδερφέ...  ;D

www.facebook-codes.info

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνω με τον X-minor οσων αφορα την αγορα 2 κιθαρων με το budget σου.

Μια classic player http://www.dv247.com/invt/41612/ θα ηταν καλη

επιλογη για τα πιο κλασικα και μια με humbuckers για πιο hard καταστασεις.

Κατι τετοιο http://www.dv247.com/invt/54472/ αν γουσταρεις '80ιλες

θα ηταν οτι πρεπει. Ολοκληρωμενες κιθαρες και οι 2, δεν χρειαζεται να τους

αλλαξεις τιποτα. Για ενισχυτη αν εισαι Αθηνα περνα να ακουσεις αυτο: http://www.noiz.gr/index.php?action=classifieds;sa=view;id=12643,

φαινεται πολυ δελεαστικο deal.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου