Προς το περιεχόμενο

M-AUDIO AUDIO PROFIRE 610 VS FAST TRACK ULTRA


magosbap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια χαρα!

θελω μια καρτα ηχου για home studio.

ειμαι αναμεσα σε αυτες της 2 καρτες ηχου

http://www.thomann.de/gr/maudio_profire_610.htm

http://www.thomann.de/gr/maudio_fast_track_ultra.htm

η μια ειναι usb και η αλλη firewire και ειναι στα ιδια χρηματα

λοιπον να ξεκαθαρισω την θεση μου.Θελω την καρτα ηχου για ηχογραφηση φωνητικων,να συνδεσω πανω της πικαπς και μικτη..και στο μελον μια κονσολιτσα και μονιτορς...επισης θελω να εχει καποια ποιοτητα ηχου δλδ αξιοπρεπη ποιοτητα ηχου για τα λεφτα της και να μην εχει πολυ καθυστερηση...

>και οι 2 εχουν phadom power

>η μια ειναι usb και η αλλη firewire αποτι εχω διαβαση εδω στο φορουμ συμφερει firewire

>εγω ημουν στην αρχη για την fast track ultra αλλα μετα ειδα την  profire και μπερδευτικα ενω ημουν σιγουρος για το ποια θα αγοραζα....το μονο που με χαλαει στην profire ειναι οτι εχει λιγες εισοδους σε αντιθεση με την fast track ultra

ποια ειναι η γνωμη σας?ποια καρτα πιστευετε ειναι καλυτερη και με συμβουλευετε να παρω?

ευχαριστω ;)

(συγνωμη αν εχει γινει συγκριση ξανα αυτων των 2 καρτων αλλα εψαξα και δεν βρηκα κατι)

εντιτ το pc μου εχει μονο μπροστα 2 firewire εισοδους και πισω καμια...δεν τις εχω δουλεψει ποτε και δεν ξερω αν δουλευουν ??? ???...πφφ κι αλλο προβλημα...μηπως υπαρχει κανενας τροπος για να μαθω αν δουλευουν?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αμφιβάλλω αν θα βρείς κάποιον που να τις έχει δοκιμάσει και τις δύο. Πάντως, εγώ έχω δοκιμάσει την Ultra και ήταν μία χαρά. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος λόγος να πας στην Profire, ειδικά εφ' όσον έχεις αμφιβολίες για τις firewire δυνατότητες του υπολογιστή σου.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το pc μου εχει μονο μπροστα 2 firewire εισοδους και πισω καμια...δεν τις εχω δουλεψει ποτε και δεν ξερω αν δουλευουν ??? ???...πφφ κι αλλο προβλημα...μηπως υπαρχει κανενας τροπος για να μαθω αν δουλευουν?

 

Α.. και να συμπληρώσω, ότι από αυτά που γράφεις προκύπτει ότι το PC σου δεν έχει καθόλου firewire, οπότε ενισχύεται η αξία της άποψης που σου έγραψα λίγο πριν.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Kυριως απο προσωπικη πειρα και οχι τοσο απο μεγακη τεχνογνωσια , θα σου προτεινα να το ψαξεις λιγο καλυτερα γιατι το usb κρυβει πολλες φορες παγιδες.

Αν το μηχανημα σου ειναι σωστα σεταρισμενο εισαι σε καλο δρομο αλλα και εγω ετσι νομιζα μεχρι που την πατησα για τα καλα.

Και παλι δεν κακολογω καμμια καρτα, απλα σου επισημαινω λιγο μια παραμετρο που ισως σε γλυτωσει απο περριτες διαδικασιες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι εχω διαβασει πως οι θυρες usb ειναι πιο γρηγορες αλλα μονο στα χαρτια και οτι μεσω των θυρων usb δουλευουν και αλλες ιστοριες οποτε χανει την ισχη του...αλλα αποτι μου ειπε ο φιλος πιο πανω το pc μου δεν εχει firewire και αυτο ειναι ενα προβλημα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Firewire controller με 10-15 ευρώ. Και λογικά θα έχει και εσωτερική την οποία μπορείς να συνδέσεις με την μπροστινή θύρα του κουτιού.

 

Έχω δοκιμάσει και τις δύο. Δεν εντόπισα σημαντικές διαφορές (δεν κατάλαβα καμία διαφορά στους προενισχυτές), αν και είχα στην αρχή ψιλοπροβληματάκια με την fasttrack. Προτιμώ και χρησιμοποιώ την profire στο pc.

Kairos

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

geia sas paidia kai apo emena. basika exw thn 610 kai eimai poly euxaristimenos mexri stigmhs to thema me ayth einai to ekshs an thn pareis prpei na pareis kai extra firewire kartoula h opoia prpei na einai instrument mono me auth einai symbath h karta auth distyxws emena prin mou etrwge kolhmata me thn aplh thira pou eixe to pc mou(firewire)kai anagkastika kai paragkeila ayth pou pou kostise 40 euro.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσωπικά άλλαξα mobo και απο firewire με chip TI έβαλα pci με chip VIA (που αγόρασα απο πλαίσιο με 13 ευρώ Ι think) και δουλεύει το ίδιο.

 

Απαγορεύονται τα greeklish.

Kairos

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου