riotshield Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2005 ο διαμαντό πάντως είπε οτι πολύ πιθανον να αρχίσει να φέρνει όλη τη σειρα της visualsound αλλα αυτό θα ειναι μετα την εκθεση της φρανκφούρτης, το πασχα δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2005 Παίδες θέλω και εγώ μερικά πραγματάκια απο το musik-produktiv' date=' άρα αν γίνει παραγγελία πείτε.. Αγόρασα ενα spot1 και είναι απλά φανταστικό, αλλα να πάρετε 2-3 Collins D5, 5-fach Barrel. Εγω πήρα μόνο ένα και την τώρα χρειάζομαι και άλλα. Υ.Γ. Αλλάξτε το όνομα του Post σε "ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ" :twisted:[/quote'] Σωστός! one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2005 Τελικά τι θα γίνει ? Πως θα παραγγείλουμε ? www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
riotshield Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2005 πρεπει να βρεθει ενας γενναίος με πιστωτική που να κανει την παραγγελία, και μετα να στείλει στους εκτός αθήνας. προτείνω να παρει και προμήθεια για το ευ αγωνίζεσθαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SocialNetUsr Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2005 Κάποιος πρέπει να κάνει τον διανομέα γιατί έχουμε άτομα απο Αθήνα, Θες/νικη, Κρήτη Κeep on F@$#<B>ing</b> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
riotshield Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2005 ας,κανουμε μια σουμα για να δουμε τι ειναι και πως ειναι. εγω θελω 1 & ειμαι αθήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2005 Δεν μπορούμε να μαζευτούμε στις πολεις τους ολοι να συζητήσουμε και να οργανωθούμε ανα πόλη; You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SocialNetUsr Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2005 Δεν μπορούμε να μαζευτούμε στις πολεις τους ολοι να συζητήσουμε και να οργανωθούμε ανα πόλη; Εάν δεν υπάρχει άλλος από Κρήτη θα ενσωματωθώ με την Αθήνα (άμα θέλετε να με παίξετε :cry: :cry: ) Κeep on F@$#<B>ing</b> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2005 Εγώ εξουσιοδοτώ τον JAM να το πάρει για μένα ... :lol: (Σε έχωσα πάλι...) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2005 Εγώ δεν έχω πρόβλημα να κάνω την παραγγελία απλά θέλω να έχω τα χρήματα πριν κάνω την παραγγέλια για ευνόητους λόγους... Αν πάλι δεν με εμπιστεύεται κάποιος...δεν ξέρω...ας εγγυηθεί κάποιος για την πάρτη μου...ο elvad και ο superfunk με ξέρουν... www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση