Προς το περιεχόμενο

χαλια ηχος στις θεσεις 2 κ 4 - λαθος στο wiring?


Michael

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η partscaster μου εχει H-S-S gfs μαγνητες, με τον neck να ειναι διπλος σε μεγεθος μονου και τον μεσαιο RW/RP. Ο bridge και ο neck σπλιταρονται συμφωνα με το guitarfetish.com

 

Στις ενδιαμεσες θεσεις η ενταση του ηχου πεφτει, δεν ακουγεται σαν strat και γενικα ειναι πολυ λεπτος και unusable. Τι λαθος εχει κανει ο τεχνικος στην εγκατασταση; ...και βασικα θελω να μαθω αμα γινεται να εχω out of phase ηχους. Και οι 3 μαγνητες ειναι low output.

 

Thanks  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μάλλον τα έχει κάνει σαλάτα ο τεχνικός. Δοκίμασε να αλλάξεις τα καλώδια του μεσαίου μαγνήτη (το hot στο ground και ανάποδα).

Bagpipes are louder than banjos.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι out of phase ήχοι είναι γενικά αδύναμοι σε output και πρίμοι. Ίσως βέβαια να έχει γίνει και κάποιο λαθος στη σύνδεση.

Αν θέλεις περισσότερη ένταση και κλασσικό ήχο HSS strat καλό είναι να ξανασυνδεθούν οι μαγνήτες με παράλληλη "in phase" λειτουργία στις 2,4 θέσεις του 5θ επιλογέα. Για "ποικιλία" μπορεί κανείς να προσθέσει ένα διακοπτάκι για out of phase mode ή για split του διπλού. Για αποφυγή έξτρα τρυπών στο pickguard καλύτερα να χρησιμοποιηθούν push-pull ποτενσιόμετρα που κάνουν μια χαρά για split και αλλαγή φάσης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου