Προς το περιεχόμενο

Neumann KMS105


decadence

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρά,

 

Το συγκεκριμένο μικρόφωνο προορίζεται για φωνή (on stage&broadcasting), το έχει δοκιμάσει κάποιος για ηχογράφηση από καμπίνα κιθάρας (καθαρό ή distorted ήχο)?

Επειδή είναι πυκνωτικό φοβάμαι μήπως του προκαλέσω ζημιά αν το χρησιμοποιήσω για να γράψω από πηγή με πολύ δυνατή ένταση.

Ως τώρα είχα για ανάλογη περίπτωση το κλασσικό SM57, αλλά φαντάζομαι πως το KMS105 θα "σκίζει". Να το τεστάρω?

 

Ευχαριστώ :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

...να σε ρωτήσω απο τι προενισχυση θα περάσεις το mic?...εγω θα προτιμούσα με τα ίδια χρήματα 1-2 57 και ενα Sennheiser 421...industry standards..

www.fabliquid.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χρησιμοποιώ τη προενίσχυση του μίκτη (Soundcraft Compact 4), το θέμα μου δεν είναι να το αλλάξω με άλλο (έχω το SM57 ήδη) αλλά αν κάποιος το έχει χρησιμοποιήσει για να γράψει από μεγάφωνο ενισχυτή.

 

Ευχαριστώ πάντως :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχθες το βράδυ έκανα ενα τεστ με το KMS105 σε φωνή και κιθάρα ηλεκτρική (καθαρό ήχο) περασμένο από το πολυεφφέ GNX4 σε ενισχυτή/κεφαλή Randall 100Watt με καμπίνα Randall 4 μεγαφώνων (300W).

 

-Στη μεν φωνή ήταν άψογο, low self noise, flat response συχνοτήτων, χωρίς καθόλου pops (αν και δε χρησιμοποίησα pop filter).

 

Το σύγκρινα με τα Oktava MKL2500 (tube) και Samson C03 που είναι πυκνωτικά μεγάλου διαφράγματος. Πραγματικά το KMS ήταν πολύ καλό αν και προορίζεται για live&broadcasting χρήση.

 

Στις κιθάρες όμως ήταν μετριότατο (ίσως έφταιγε ότι το είχα σε απόσταση μεγαλύτερη της παλάμης από το ηχείο) ενώ το C03 πολύ πιο "ζεστό" και "ζωντανό".

 

Όποιος έχει κάποιο σχόλιο σχετικά με το KMS θα μου ήταν πολύ χρήσιμο :D Επεσε στα χέρια μου κατά τύχη, αλλά φαίνεται πολύ καλό (ok, its Neumann :wink: )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για ενισχυτες δοκιμασε το shure ksm109

http://www.stollas.gr/product.asp?intProdID=7216&το εχει ακουσει ενας φιλος μου και σπερνει...ειδικα αν παρεις 2....επισης ειναι πολυ καλα και για overheads.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου