Προς το περιεχόμενο

Τωρα που βρηκα τα 2,5 χιλιάρικα, τι κιθάρα να πάρω?


Elixir

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βρε marathon, όταν πήρες τα κομμάτια για να κάνεις την graphite tele δεν ήξερες τι ήθελες?

Να σου πώ την αλήθεια. Δεν ήξερα, αλλά φανταζόμουν (από ακροάσεις και παίξιμο σε άλλων-μιλάω για τον Fishman) και έλπιζα ότι και η δικιά μου θα παίζει έτσι. Τελικά, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, δεν απογοητεύτηκα

 

Πάντως, ο Elixir, δεν είπε ότι δεν έχει άλλα 2500 για ενισχυτή. Αυτό εννοώ. Ότι καμμιά φορά κρίνουμε με τα δικά μας κριτήρια που διαφέρουν από των άλλων.

Πάντως για να συμφωνήσω μαζί σου, θεωρώ αστεία την ερώτηση "έχω 2500, τι κιθάρα να πάρω"

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 110
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

ο άνθρωπος έχει ενισχυτή ;)

 

Ναι, και αγοράζει έναν άλλο. Άρα ο άνθρωπος έχει ένα συγκεκριμένο ποσό στη τσέπη να χαλάσει. Αλλά είναι σίγουρος για τον (ακριβό) ενισχυτή που θα πάρει και δεν είναι σίγουρος για την (ακριβή) κιθάρα που θα πάρει?

Και φτάσαμε στις 9 σελίδες? Τώρα δεν σας φαίνεται αστείο?

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χμμμμ ρε παιδιά εγώ τόση ώρα νόμιζα πως ο ελιξιρ τον έχει αγοράσει ήδη τον ενισχυτή :-[ :-[

 

λάθος θα κατάλαβα :(

a classic player now...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θεωρώ αστεία την ερώτηση "έχω 2500, τι κιθάρα να πάρω"

 

Αστεια δεν ειναι...ΤΡΑΓΙΚΗ ειναι.... ::)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όλο το thread είναι γεμάτο από ένα σωρό διαφορετικές κιθάρες, που ΟΛΕΣ αξίζουν μια δοκιμή, αλλά πάω στοίχημα πως ΚΑΝΕΝΑΣ απ'αυτούς που πρότειναν αυτές τις κιθάρες κατάλαβαν τι ΑΚΡΙΒΩΣ θέλει ο elixir, τι βολεύει τον elixir, αν συμφέρει ή όχι τον elixir να κρατήσει κανένα φράγκο και για ενισχυτή (το οποίο ήταν και το point στο να πάρει μια φθηνότερη κιθάρα, ώστε να μπορέσει να τσιμπήσει κι ενισχυτή καλύτερο) κλπ. Κι αν κατάλαβαν, my apologies.

 

 

Μα ... νομιζω οτι απο τα πρωτα κι ολας ποστ στην πρωτη σελιδα ο Elixir ζηταει καποια πραματα.ΟΚ , μπορει να μην ειναι ξεκαθαρος αλλα λεει οτι πλεον δε θελει Les Paul γιατι δεν του "καθεται" καλα , θελει 2 διπλους , 24 ταστα και ανεφερε και τα ειδη μουσικης που παιζει.Επομενως του γινανε αναλογες προτασεις για το budget που διαθετει μονο για κιθαρα γιατι απ'οτι καταλαβα τον ενισχυτη τον εχει αγορασει ηδη.Το μονο σιγουρο ειναι οτι πρεπει να τρεξει για δοκιμες.

 

Οσον αφορα το αν ειναι πολλα τα λεφτα ή οχι ... τι να πω.Ο καθενας ξερει την τσεπη του.Για μενα ειναι παρα πολλα τα 2500 αλλα αν τα ειχα , σιγουρα θα τα δινα για ενα πολυ καλο οργανο απο αυτα που προταθηκαν , απ΄το να καθομαι και να τα ζαχαρωνω στην οθονη του πεσε μου και να μου τρεχουν τα σαλια στο πληκτρολογιο.

 

Παντως ... τι να πουν και οι κακομοιροι οι τσελιστες και οι βιολιτζιδες που για ενα καλο οργανο χρειαζεται να δωσουν αρκετες δεκαδες χιλιαδες ευρω για ενα μεταχειρισμενο.

Live fast , die ... hard!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φίλε superfunk.....η

ερώτηση "έχω 2500, τι κιθάρα να πάρω"

 

είναι απλά αστεία γιατί δίνει μία ποδοσφαιροποιηση στο θέμα κιθάρα...και με το ποδοσφαιροποίηση εννοώ ότι ο καθένας μπορεί να γράψει ότι τον φωτίσει ο κύριος... κ για μένα αυτό ειναί καλό...κ αστείο επίσης....

..

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η δικη μου αποψη ειναι πως για να φτανεις να ρωτας εμας τι να παρεις εσυ με τα 2500 που μαζεψες σημαινει πως δε ξερεις ουτε τι σου ταιριαζει ουτε τι ηχος σε φτιαχνει ουτε τι οργανα κυκλοφορουν στο κοσμο ουτε τιποτα. Κοινως θα εμπιστευτεις σε εμας το μελλον σου....τελεια.

 

Δε ξερω την ηλικια σου ουτε και θα ρωτησω παντως η δικη μου αποψη ειναι να μη δωσεις 2500 για ενα οργανο αν δεν εχεις κατασταλλαξει οτι ΑΥΤΟ ειναι αυτο που θελεις. Οχι τιποτε αλλο....θα κλαις τα 2.5 χιλιαρικακια οταν θα τη βγαλλεις στο σφυρι επειδη ανακαλυψες καποια αλλη κιθαρα που σου καθεται καλυτερα. πιστευω πως με κανενα χιλιαρικο παιρνεις πολυ αξιοπρεπες οργανο,και με 500 εναν αξιοπρεπη ενισχυτη και εισαι ο πρωτος του χωριου!!! Αλλα beware....δοκιμαζουμε παντα πριν αγορασουμε!

Ασε που σου μενει και ενα χιλιαρικακι στην ακρη. Εκτος αν η οικονομικη επιφανεια ειναι μεγαλη και τοτε.....παρε οτι γυαλιζει καλυτερα στη βιτρινα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ειναι σωστα διατυπωμενη η ερωτηση.

 

"Εχω 2500 χιλιαδες ΓΙΑ ΞΟΔΕΜΑ , τι κιθαρα να παρω ? "   

Ή

"Εχω 2500 χιλιαδες ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ και εχω να πληρωσω ΔΕΗ,ΟΤΕ,ΕΥΔΑΠ,νοικι,δοσατζηδες και να περασω 6 μηνες , τι κιθαρα να παρω ? "  ;D

 

Κοινως αμα τα εχει και του περισσευουν μπορει να παρει οτι θελει, δεν χρειαζεται να του βαζουμε ορια.

Tone is in the ear of the beholder

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μααλιστα!!!

 

ΝΟμιζω οτι ο φιλος ανοιξε αυτο το θεμα οχι για να τον παρουμε απο το χερι και να παμε να του παρουμε κιθαρα αλλα για να γινει μια πιο ελλαστικη συζητηση στο τι θα επαιρνε ο καθενας και με ποια κριτιρια.

 

Ας μην γινομαστε τραγικοι..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου