zephyrous Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2009 update Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jezus Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2009 Ωραιος! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ramboaristos Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 guitar: fender squier strat amp: ibanez ibz10g pedal:zoom player 1010 wah wah: rocktron black cat χορδες: ghs 10ρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stevie@ Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Guitar: FENDER SQUIER BULLET STRAT RW AW 98Euro Amp: FENDER MD20 38Euro Strings: FENDER NPS ST250L 4,11Euro Pedal: ARTEC DUO DRIVE BLENDER 37Euro ΣΥΝΟΛΟ:177,11 ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΡΟΥΤΖ.... LOL ;D ;D ;D LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL www.facebook-codes.info Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jezus Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Αποτελεσμα: Priceless ;D H εισαι Σκρουτζ, ή δεν εχεις για να τα δωσεις, ή δεν σε ενδιαφερει ακομα το αθλημα και τα πας σιγα-σιγα να δεις τι παιζει ;) Οπως και να εχει η προσπαθεια μετραει :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Chimay Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2009 Γεια σας παιδιά. Εγώ παίζω με μια ακουστική κιθάρα. Δεν ξέρω την μάρκα για να σας πώ καθώς είναι πολύ παλιά και η ετικέτα του κατασκευαστή δεν υπάρχει πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yngwie_m Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2009 Γειά σας και απο μένα! Το σετάκι περιλαμβάνει τα εξής: Κιθάρα: Ibanez JS-100 μάυρη με Evo2 στη θέση bridge και τον stock στη neck. Περιμένω να βρω ένα Fernandes Sustainer για τη θέση neck. Επίσης έχει επάνω της και ένα GK-3 μαγνήτη. Επίσης μια Fender Stratocaster MIM 60th anniversary με όλα stock επάνω για πιο χαλαρές φάσεις. ;D Ενισχυτής: Marshall JCM900 50W combo 2x12 μοντέλο 2502. Εφφέ: Roland VG-88 V.2 για τη δουλειά(στο FX Return του ενισχυτή) Behringer V-Amp 2 για τα home recordings. Αυτά τα ολίγα. I'm a bomb technician.If you see me run try to keep up. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evil twin Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2009 tele vintage 52 + gibson les paul double cut 2xP90 deluxe reverb fender + gibson les paul GA5 tube amplifier trex mudhoney+vox clyde mccoy wah + mxr phaser script + trex tremster + h20 visual sound chorus delay george L cables bass fender vintage 57 + gibson sg reissue + tele 51 replica + customized JB aguilar ag 500+112gs cabinet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hitman Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2009 Καλώς ήρθα στο φόρουμ! Αυτό είναι το πρώτο μου μήνυμα. Λοιπόν, έχουμε και λέμε: κιθάρα Epiphone SG (made in Korea) Ενισχυτής Randall RG50TC (50watts full tube combo με 12" celestion) Και εφφέ : DOD classic fuzz Artec Chorus DOD Stereo Flanger JAM Delay llama και τα εφφέ που φτιάχνω μόνος μου: FuzzFace clone Kay Tremolo clone Green Ringer clone (ring modulator) και ElectroHarmonics LPB-1 clone (clean booster) Shoot him again. His soul is still dancing... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
john acdcmaniac Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2009 Καλώς ήρθα κι εγώ στο φόρουμ ! Διαβάζω καθημερινά εδώ και ένα χρόνο , αλλά ποτέ δεν έγραψα :( . Αυτό ήταν πάντα το αγαπημένο μου θέμα , οπότε ας κάνω εδώ την αρχή . Κιθάρες : Ibanez rg470 lh Schecter c7 hellraiser lh Fender Am std stratocaster lh Ενισχυτές : Marshall tsl 100 head Orange tiny terror head Καμπίνα :Marshall 1936v με celestion vintage 30's Εφφέ : Dunlop Zakk Wylde wah Mxr Zakk Wylde overdrive Ehx metal muff Boss ns-2 Korg pitchblack hell ain't a bad place to be ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση