Προς το περιεχόμενο

Metallica in Dallas (American Airlines Center)


pkole

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ήμουν αρκετά τυχερός ώστε στη πρώτη φορά που πέρασα τον Ατλαντικό, πέτυχα τους Metallica σε συναυλία (στην έδρα των Dallas Maverics).

Βρήκαμε εισητήρια στη μαύρη αγορά (60$ για floor) και μπήκαμε.

Ως μη φανατικός του συγκροτήματος αλλά και της μουσικής αυτής γενικότερα, προσπάθησα να είμαι όσο πιο αντικειμενικός γίνεται στο άκουσμα.

Οι παρατηρήσεις μου ήταν οι εξής:

 

Το κλίμα ήταν γενικά πολύ καλό. Ο κόσμος ήταν ενθουσιώδης, το ίδιο και οι Metallica. Το γήπεδο ήταν κατάμεστο και το σκηνικό εντυπωσιακό (φωτιές στο stage, κινούμενο ταβάνι με φώτα κλπ κλπ κλπ).

 

Επειδή είναι γενικά αποδεκτό ότι οι Metallica δεν θα είναι ποτέ όπως τους ξέραμε μέχρι και το Black album, νομίζω ότι στήσαν έξυπνα το πρόγραμμά τους. Δεν κουράσαν με τα καινούργια και παίξαν αρκετά παλιά. Βέβαια γενικά η απόδοσή τους είναι φανερά πεσμένη (έγιναν αρκετά λάθη).

 

Το κομμάτι του ήχου ήταν από τα μεγάλα μείον της βραδιάς τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα και αυτιά. Πολύ ένταση και με κακή ποιότητα ειδικά στα ψιλομεσαία-ψιλά. Τα χαμηλά ήταν αρκετά δυνατά αλλά ήταν καλής ποιότητας (πολύ καλή μποτά από τον Lars). Παίζαν με μια Midas (δε θυμάμαι μοντέλο) και με line array της Meyer έξω (μέσα δεν μπόρεσα να δω).

 

Αυτά από το ρεπορτάζ.

Αργότερα ίσως ανεβάσω φωτογραφίες και βιντεάκια.

Σε γενικές γραμμές πάντως ήταν μια δυνατή εμπερία που παρόλα αυτά δεν μπορώ να πω ότι θα καιγόμουν να ξαναζήσω (είπαμε δεν είμαι και ο πιο φανατικός οπαδός τους).

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου