Προς το περιεχόμενο

Ερώτησεις περί sustain pedal


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλω να αγοράσω ένα sustain pedal αλλά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου και έχω κάποιες απορίες.Υπάρχει μεγάλη διαφορά στην ποιότητα κατασκευής ανάμεσα στις διάφορες μάρκες?Γιατί στο thomann βλέπω τιμές από 10 μέχρι 50 €.Ποια η διαφορά ανάμεσα σε αυτά με mono και stereo jack?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχουν πολλές διαφορές:

1ον είναι η αίσθηση: υπάρχουν αυτά τα φτηνά που είναι ένας απλός διακόπτης και αυτά (συνήθως τα ακριβότερα) που είναι σαν του πιάνου.

2ον αυτά του πιάνου είναι πιο βαριά (σαν συσκευή) με αποτέλεσμα να μην φεύγουν από την θέση τους τόσο εύκολα όσο τα άλλα.

3ον μην ξεχνάς τον κανόνα: ό,τι πληρώνεις, παίρνεις!

4ον την διαφορά μεταξύ μονής και στερεοφωνικής πρόκας δεν την ξέρω.... Καλύτερα να ρωτήσεις κάποιον άλλον....

 

Εγώ είμαι πιανίστας και έχω και τα 2 πεντάλ. Από τότε που πήρα αυτό που είναι σαν του πιάνου το άλλο το έχω απλά για "μόστρα"... Κοινώς δεν το χρησιμοποιώ (τουλάχιστον ως σαστέιν)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για τα ανώνυμα δεν θα σου πω κάτι διότι όπως ανώνυμη(πολλές φορές και όχι πάντα) είναι η μάρκα τους, τόσο ανώνυμη και η ποιότητά τους....

Για αυτά που είναι μάρκα θα δεις πολύ μικρές διαφορές... Εγώ έχω το Roland DP-10 και είμαι πού ευχαριστημένος.

Όσο για την πρόκα είδα το εξής: το δικό μου έχει στέρεο πρόκα αλλά έχει και ένα διακόπτη που αλλάζει το σήμα: συγκεκριμένα γράφει τις εξής 2 επιλογές: Switcs και Continuous!!

 

Τώρα που τα κοίταξα είδα και αυτά με 2 ή 3 πενταλς! Δες αν σε βολεύει κάτι τέτοιο.  (δική μου συμβουλή:αν πάρεις με πάνω από ένα, τότε δες να έχει τόσα καλώδια όσα και πεντάλς!!!)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου