Προς το περιεχόμενο

CUBASE SX3 vs NUENDO 3


Johnny

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν,

 

Επειδή είστε η πιο έγκυρη και έγκαιρη ομάδα, θέλω να μου πείτε ποιες οι διαφορές μεταξύ CUBASE SX3 και NUENDO 3. Εγώ Logicας είμαι άλλα ψάχνομαι γενικότερα. Λίγο που τα δούλεψα αυτή την εβδομάδα πραγματικά δεν κατάλαβα καμία ουσιαστική διαφορά. Βασικά το CUBASE δούλεψα, το NUENDO απλά το χάζεψα σ' ένα studio.

Μ' άλλα λόγια τι μου προσφέρει περισσότερο το ένα απο το άλλο. Κάτι μουσικοί μου είπαν για αλγόριθμόυς κτλ, αλλά εγώ δεν γνωρίζω απο τέτοια.

 

Johnny.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εκτος απο του οτι το nuendo εχει περισσοτερη συμβατοτητα με εξωτερικα controllers, καλυτερο coding στον ηχο και περισσοτερες δυνατοτητες για συντονισμο ηχου/εικονας, νομιζω οτι εχουν την ιδια αξια..και τον ιδιο πυρηνα...Το Nuendo παντως και το Cubase ειναι αρκετα ευκολα στη χρηση τους, εαν συνηθισεις τη δουλεια πανω σε αυτα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Does Nuendo sound better than Cubase?

Cubase and Nuendo share the exact same audio engine and pristine sound quality featuring 32 bit floating point bit depth. Nuendo also adds the ability to record at up to 192kHz and output up to 384kHz sample rates.

 

Δεν το εχω διαπιστωσει ο ιδιος αλλα μου εχουν πει αρκετα ατομα οτι το Nuendo εχει καλυτερο ηχο απο το SX. Με τα ιδια μου τα αυτια δεν το εχω ακουσει και ειμαι λιγο επιφυλακτικος γιατι δεν βρισκω λογο η ιδια η Steinberg να να δηλωνει επισημα οτι τα δυο προγραμματα εχουν ιδιο audio engine αν αυτο οντως δεν ισχυει.

 

Αν καποιος εχει διαπιστωσει οτι το Nuendo εχει οντως καλυτερο ηχο απο το SX καλο θα ηταν να μοιραστει μαζι μας την εμπειρια του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Με απλά λόγια και χωρίς να μπω σε συγκρίσεις, το Nuendo είναι το αντίπαλο δέος των Pro Tools, προσανατολισμένο περισσότερο σε εφαρμογές audio και post production, ενώ το Cubase για tracking και mixing.

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με απλά λόγια και χωρίς να μπω σε συγκρίσεις' date=' το Nuendo είναι το αντίπαλο δέος των Pro Tools, προσανατολισμένο περισσότερο σε εφαρμογές audio και post production, ενώ το Cubase για tracking και mixing.[/quote']

Ακριβως..... :wink:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι,αλλά ηχητικά είναι το ίδιο?

Γιατί κι εγω εχω ακούσει οτι το nuendo ειναι καλύτερο οπως λεει

κι ο airborne.

Προσωπικά αν και δουλεύω με το SX δεν εχω κάνει τη σύγκριση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου