marathon Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2009 ...για φαντασου να φας μια Les Paul..... ;D ρε, σας δέρνουν οι γυναίκες σας? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mick77 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2009 ρε, σας δέρνουν οι γυναίκες σας? Μμμμμ.............σιγα γι αυτο της πηρες Tech 21 !!! σιγα να μην με δερνει η γυναικα μου....ειμαι ποιο γρηγορος στο τρέξιμο!!! http://www.youtube.com/user/mick77guitarp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2009 Kalimera Ellada :P Τιγκα στην κιθαρα και τον ενισχυτη το εντυπο 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2009 Kalimera Ellada και εδω... My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2009 μιλαμε για οργανωμενο σχεδιο!!! www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
STUDIOM13 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2009 Ηρθε σημερα το πρωι με το ταχυδρομειο! (και μαλιστα στο ονομα του πατερα μου!!!) Ομολογω δεν εχω ξαναδει εντυπο του thomann και μαλιστα με αποστολη. Λέτε να ειναι οιωνος? να παρω κι αλλη κιθάρα? ή να μαθω τον πατερα μου να παιζει? ;D Αυτά τα φυλλάδια έρχονται κατόπιν αιτήσεως στο ανάλογο μέρος του site και συνήθως προβάλλουν τις καλύτερες περιπτώσεις προϊόντων σε σχέση με τον λόγο τιμή/ποιότητα προϊόντος. Είναι δηλαδή προτάσεις σχετικά φτηνές με όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα, (κατά τον Τhomann). Αυτό που λέμε ''τίμιο για τα λεφτά του'' :) Τώρα αν σου ήρθε χωρίς να συμπληρώσεις την ανάλογη φόρμα στο site, είναι σίγουρα μια κίνηση, μάρκετινγκ/διαφήμιση/υπενθύμιση, πράγμα που σημαίνει ότι όντος δεν πάνε και πολύ καλά οι πωλήσεις τελευταία. Τα στοιχεία τα παίρνουν από τον λογαριασμό σου, και αν η τελευταία αγορά σου έγινε με πιστωτική κάρτα που ανήκει στον πατέρα σου λογικό είναι ο Thomann να θεωρεί τον πατέρα σου πελάτη. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2009 Και εγω τα παιρνω αυτα, μου στελνουν συχνα πυκνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
STUDIOM13 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2009 Παρεμπιπτόντος, πριν τρία χρόνια είχα συμπληρώσει την ανάλογη φόρμα/αίτηση στο MUSIC STORE, και μου στείλανε ολόκληρο βιβλίο, πραγματικό τόμο, σε σχέση με τον Τhomann που μου έστελνε αυτού του είδους τα φυλλάδια. Και μου έκανε εντύπωση ότι υπήρχανε όλα ανεξαιρέτως τα προϊόντα που είχανε στο site, από φτηνά έως πανάκριβα. Βέβαια υπήρχανε (και υπάρχουν φαντάζομαι) λόγοι ανταγωνισμού. Πάντως σε αυτό τον τομέα ήτανε πολύ μπροστά το M.S. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2009 Τα στοιχεία τα παίρνουν από τον λογαριασμό σου, και αν η τελευταία αγορά σου έγινε με πιστωτική κάρτα που ανήκει στον πατέρα σου λογικό είναι ο Thomann να θεωρεί τον πατέρα σου πελάτη Mπα! μαλλον διαφημιστικο ειναι γιατι παραμεγαλωσαμε για να χρησιμοποιουμε τις καρτες αλλων! βεβαια το πατρονυμο νομιζω εμφανιζεται με τα στοιχεια της καρτας οπότε μιλαμε για στοχευμένη διαφημιση! Αρα.... ΠΡΟΣΟΧΗ τα προιοντα του thomann φερουν κοριους και μικροφωνα! δεν φταιει η γειωση για το μπζζ! www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
starg Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2009 Kι εμένα ηρθε εχθές.......και εγινε η αφορμη τσακωμού με την γυναικα μου !!!! ;D ;D ;D "Παλι παραγγέλνεις απο τον Θωμα και εμενα ουτε ενα δωρο? $%$&%$%^$#) ;D ;D μια απο τα ίδια..τι τραβαμε κι εμεις οι παντρεμενοι!!!! by the way: δεν ειδα behringer καθόλου μέσα... Σταμάτησαν να τα σπρώχνουν; -ex- grave digger................ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση