Προς το περιεχόμενο

Μία φορά το μήνα


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρά,

 

Παιδιά δεν θα ήταν καλή ιδέα μια φορά το μήνα να τα λέγαμε κι απο κοντά?

Δεν ξέρω μπορεί σε μερικούς να φαίνεται παράξενο ή και παράλογο. Κι αυτό να διοργανωθεί μέσα στα πλαίσια του Noiz.gr . Με άλλα λόγια το noiz.gr να διοργανώνει μια φορά το μήνα συνάντηση σε μέρος όπου θα υπάρχει η δυνατότητα για practice (studio etc) και απο κει και πέρα συζήτηση, χαβαλές, ανταλλαγή απόψεων κτλ. Ήδη μέχρι στιγμής έχει κάνει αρκετά το noiz.gr . Έχει 1750 μέλη και πιστεύω ότι μια τέτοια κίνηση θα ενδιέφερε πολλούς. Αν το θέμα είναι οικονομικό (ενοικίαση studio) - πάλι πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

 

Πείτε και εσείς τη γνώμη σας.

 

Johnny

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχουμε κάνει κάποιες φορές noizάδικη συνάντηση, αλλά απ' ότι φαίνεται προτιμάται η δυκτιακή επικοινωνία! Δεν καταφέραμε να μαζευτούμε ποτέ παραπάνω από δέκα το πολύ άτομα...

www.okband.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενδιαφέρoν είναι, αλλά θα προτιμούσα (λέμε τώρα) να γίνει κάτι τέτοιο σαν ... στεκι... καφενείο... τες πα κάποιο μέρος (φυσικά με τον απαραίτητο εξοπλισμο χεχε) χωρίς να είναι δεσμευτικό ως προς την ώρα συνάντησης, απλά να μπορείς να πηγαίνεις όποτε θες και να ξέρεις ότι εκέι θα πετύχεις νοιζαδες.. βέβαια κάτι τέτοιο.... (μετά ξυπνήσαμε :lol: :lol: :lol: )

In Fender Strat we trust!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν σκεφτεις οτι δεν ειναι ευκολο να βρεις φιλους μουσικους την σημερων ημερα που ολοι την βρισκουν με ζαντολαστιχα και πεγκυ ζηνα θα ηταν πολυ καλο να γινοντε συχνα τετοιες συναντησεις να ξεκιναμε νεες ενδιαφερουσες φιλιες..κακα τα ψεματα...απο κοντα ειναι αλλιως!!

προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και εγψ σκέφτομαι να φορέσω ζάντες αλουμινίου στο triton γιατι με την αεροτομή και τα σπόιλερ μόνο χαλάει το σύνολο. :lol:

 

Και εγώ θα ήθελα γίνονταν περισσότερες συναντήσεις, μόνο σε μία κατάφερα να πάω και έχασα τις άλλες. Ας ξεκινούσαμε με κανα ήσυχο στέκι κανα απόγευμα μία φορά την εβδομάδα. Θα έλεγε πολύ.

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου