Προς το περιεχόμενο

Πόσο καλό είναι το online κατάστημα GAK (Guitar Amp Keyboard)?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεία σας παιδιά ,

 

Σκέφτομαι να παραγγείλω κάποια πράγματα απο το αγγλικό κατάστημα Guitar Amp Keyboard (www.guitarampkeyboard.com/) γιατί έχει πολύ καλύτερες τιμές απο κάποια άλλα, και θέλω να ρωτήσω τη γνώμη σας για το συγκεκριμένο κατάστημα και αν έχει παραγγείλει κάποιος στο παρελθόν απο κεί.

....another day.....another corpse....another reason...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω αν έχει κάποια σημασία, αλλά παραθέτω από την homepage

Welcome to GAK.CO.UK

 

... Sister company to the world famous The Guitar, Amp & Keyboard Centre

από το contact us

Please note the Address of our Brighton Retail Premises:

 

The Guitar, Amp, & Keyboard Centre

76-81 North Road,

Brighton,

East Sussex,

BN1 1YD.

 

Αφού ισχυρίζεται πως είναι sister company του Guitar, Amp, & Keyboard Centre, γιατί το αναφέρει στην διεύθυνσή του?

 

Το τηλέφωνο που δίνει το σάιτ "01273665400"

Το τηλέφωνο που δίνει άλλο σάιτ για το ίδιο κατάστημα "1273 672977" (http://www.citikey.com/business/10156376/)

Σε άλλο σάιτ δίνει το ίδιο νούμερο με το πρώτο "1273 665400" (http://www.qype.co.uk/place/120867-The-Guitar-Amp-Keyboard-Centre-Brighton)

 

edit: στο FAQ αναφέρει:

Q: What is the relationship between GAK.CO.UK. and the Guitar, Amp & Keyboard Centre?

 

 

A: GAK.CO.UK is the Online Store Of the Guitar, Amp, & Keyboard Centre

 

Shoot him again. His soul is still dancing...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειχα προσπαθησει να κανω αγορες απο εκει και οι εμπειρις μου ειναι οι εξης¨

 

1. Πολυ καθηστερημενες απαντησεις

 

2. Αδυναμια να στειλουνε τα προoιντα με φτηνα μεταφορικα

 

 

Εχω να επικοινωνησω 3-4 μηνες μαζι τους αλλα η εντυπωση μου ειναι οτι δεν τους πολυενδιαφερει η ευρωπαικη αγορα. Εχουν μερικα προιντα φτηνα (μιλαμε 20 με 30 ευρω διαφορα απο τους υπολοιπους) αλλα η ελλειψη επαγγελματισμου με απετρεψε να κανω αγορες απο αυτους

 

Νικος

Recording and Rehearsal Studio

www.fabricaudio.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Εχω να επικοινωνησω 3-4 μηνες μαζι τους αλλα η εντυπωση μου ειναι οτι δεν τους πολυενδιαφερει η ευρωπαικη αγορα.

 

Aκριβως. Ειναι γνωστο μαγαζι εδω στην Αγγλια και θεωρειται αξιοπιστο και με καλες τιμες. Δεν εχουν πολυεπεκταθει και πολυ στο εξωτερικο ομως. Μεχρι προσφατα θυμαμαι δεν στελναν εκτος Αγγλιας. Αυτο πιθανον εξηγει και τα ακριβα μεταφορικα/αργη ανταποκριση. Στειλε ενα mail να δεις αν αλλαξε η κατασταση, ποσο πανε τα μεταφορικα, ποσο γρηγορα θα σου απαντησουν και βλεπεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 5 μήνες αργότερα...

Ειχα ανοιξει ενα αλλο θεμα σχετικα με το gak επειδη στο search δεν ειχα δει οτι ειχε ανοιχτει. Σκεφτομαι να παραγγειλω τις τελευταιες μερες απο εκει και γι αυτο ψαχνομαι. Οσον αφορα τα παραπανω σχολια αρχικα να πω οτι σε οσα mail τους εχω στειλει μου απαντησαν μεσα σε 1 το πολυ 2 εργασιμες μερες, οποτε προβλημα με καθυστερησεις στα mail δεν ειχα.Δεν εχω κανει παραγγελια ακομα αλλα οσον αφορα το delivery time λεει κατα την παραγγελια την ακριβη μερα που θα σου ερθει, η οποια ειναι πολυ συντομη κιολας(ΔΕΝ ξερω ομως κατα ποσο τηρειται αυτη η ημερομηνια).

  ΟΜΩΣ, οταν προσπαθησα να παραγγειλω με προπληρωμενη visa της τραπεζας Κυπρου(εχω παραγγειλει με την ιδια και απο thomann και απο το dv247) μου ελεγε συνεχεια declined χωρις να εξηγει τον λογο. Εστειλα λοιπον mail και μου λενε οτι εχουν ενα προβλημα αυτη τη στιγμη με τις προπληρωμενες καρτες (...ελεος....) και οτι ο γρηγοροτερος τροπος ειναι μεσω bank transfer.

  Η απορια μου ειναι αν το site ειναι αρκετα αξιοπιστο ωστε να κανω  μια τετοια αγορα μεσω bank transfer και αν σε περιπτωση που γινει κατι στραβα, θα μπορω να παρω πισω τα λεφτα μου?? Ή με το bank transfer θα ειναι σαν μια δωρεα προς το site για να αποφυγει το κακομοιρο την οικονομικη κριση :P :P :P ;D ;D ;D

  Ευχαριστω!!

 

 

ΥΓ: ΑΑ, και σε αγορες ανω τον 1000 λυρων εχουν δωρεαν μεταφορικα :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 χρόνο αργότερα...

  Πριν 2 χρονια - Απριλιος '09 - αγορασα απο αυτους μια κιθαρα martin 000c16 rgte aura αξιας (τοτε) γυρω στις 1320 λυρες, αν θυμαμαι καλα. Την πηρα απο εκει  εχοντας αποφασισει οτι θα παρω τη συγκεκριμενη κιθαρα αλλα ψαχνομουνα απο που,γιατι εβγαινε με την - χαμηλη τοτε - ισοτιμια γυρω στα 1450 - 1480 ευρω μαζι με τα μεταφορικα. Γυρω στα 350 φτηνοτερα απο Thomann δηλαδη, αλλα και σε Αθηναικο μαγαζι οσο κι ο Θωμας την ειχανε.

 

  Η κιθαρα ηρθε αψογη, αν και αργησε λιγο και ηρθε - μαζι με τη σκληρη της θηκη, με λογοτυπο martin - σε χαρτοκουτο gibson! ;D  Δε μου στειλαν ομως αποδειξη ουτε καποιο αλλο χαρτι μες τη συσκευασια, κι ενα σχετικο mail που τους εστειλα το εγραψαν στα @@ τους. Δεν ξανασχοληθηκα μετα - κακως  :P - γιατι βαρεθηκα, μιας και δεν ειχε ξεσπασει ακομα αυτη η υστερια με τις αποδειξεις.... ;) . Υπ΄οψην οτι πληρωσα με prepaid καρτα χωρις προβληματα. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να δεχτω να πληρωσω αλλιως.

 

  Και να πω την αληθεια μου, αν και τελος καλο ολα καλα μαλλον δεν θα ξαναπαιρνα το ρισκο να ξαναπαρω απο οχι και τοσο γνωστο μαγαζι τοσο ακριβο οργανο!

.... Λεει ελα ντε και το ντε ερχεται

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου