Προς το περιεχόμενο

Dimarzio για Strat


sots

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα παιδες..

εχω στο μυαλο μου να κανω upgrade μια strat s/s/s φορωντας της:

 

Bridge: dimarzio heavy blues 2

mid:    dimarzio virual vintage 54

neck:  area 67

 

το κακο ειναι οτι καθε μαγνητης εχει απο 80 εουρα, κατι το οποιο σημαινει money-money 240 συνολικα! εχω βρει πληροφοριες σε ξενα site και πολυ λιγα βιντεο..μην τα σκασω ετσι στα τυφλα!!

 

Αν καποιος εχει χρησιμοποιήσει αυτους τους μαγνήτες και νομιζει οτι μπορει να μου δωσει μια εικονα θα το εκτυμουσα πολυ.

p.s Η κιθαρα ειναι alder/rosewood

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια χαρα.Λοιπον εγω εχω τον Heavy blues2 bridge  και 2 area 61. Ηθελα high output καταστασεις.Ο ηχος δεν είναι τοσο κλασσικος  στρατ αλλα εχει τρομερα σκασηματα και ολα γκαζώνουν !!! Εγω τους πηρα μεταχειρισμανους απο αλλοδαπό forum υστερα απο αρκετο ψαξιμο μιας και παιζει πολυ απατεωνια. Το μονο που μπορεις να ακουσεις στο youtube είναι η χροιά αλλα και αυτη παλι παιζει αναλογα με τα μεσα εγγραφης κλπ κλπ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω εχω αποκλησει τη χρηση των DiMarzio λογω της πολιτικης της εταιρειας να απαγορευει στους αμερικανους dealers να στελνουν εκτος USA. Υπαρχουν παρα πολλες εταιρειες με ποιοτικους μαγνητες που μπορεις να αγορασεις απο αμερικη στα μισα χρηματα. Οσο παραμενει η καλη αναλογια δολαριου-ευρω το να παραγγελνω μικροπραγματα απο αμερικη ειναι μονοδρομος για μενα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

thanx mick77..

να σε ρωτησω μονο...ταιριαζει ο heavy blues με τον area 61 που εχει χαμηλοτερο αουτπουτ? δενει η ακουγετε ξενος ο συνδιασμος? οσο για το σκασιμο στο bridge αυτο ειναι το ζητουμενο μου ειδικα αν συνοδευεται και απο ενα σχετικα καλο bass response

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου