Προς το περιεχόμενο

Δέρμα για τουμπελέκι


estpany

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γνωρίζει κανείς κάποιο κατάστημα στην Αθήνα που να έχει μεμβράνες ανταλλακτικές για αραβικό τουμπελέκι ; Εχω γυρίσει 2-3 μαγαζιά (nakas κ.λ.π.) και δεν έτυχε να βρώ κατάλληλο "δέρμα" για το δικό μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Τελικά βρήκα μεμβράνη για το τουμπελέκι και σας μεταφέρω την πληροφορία για όποιον την χρειαστεί :

 

Αρχικά έψαχνα παντού στο κέντρο της Αθήνας και δεν είχε κανείς κατάλληλο δέρμα-μεμβράνη για την δικιά μου αραβική νταραμπούκα, γιατί κάθε αιγύπτιος ή άλλος κατασκευαστής έχει το δικό του βάθος στο οποίο χώνεται η μεμβράνη μέσα στο όργανο ώστε να έρθει "πρόσωπο" με το στεφάνι.

 

Στο ψάξιμο τη λύση μου έδωσε ένα πολύ ευγενικό παιδί που δουλεύει ή έχει το κατάστημα χειροποίητων και έθνικ οργάνων "Amola Kalimba" στη Διδότου. Ενα μικρό μαγαζί στο κέντρο με πολύ ενδιαφέροντα οργανάκια ! Στο θέμα τώρα, αφού δεν βρήκε ανταλλακτικό για το τουμπελέκι μου, μου είπε να πάω στον Αλεξά στην Μενάνδρου (39) κάτω από την Ομόνοια.

 

Πράγματι, πήγα στον Αλεξά, ο οποίος είναι οργανοποιός (δεν τον ήξερα μέχρι σήμερα) και προσάρμοσε την μεμβράνη αντίστοιχης διαμέτρου πάνω στο όργανο !

 

Αρα, άν δεν μπορεί ο έμπορος που σας πούλησε κάποτε το όργανο να σας βρεί ανταλλακτική μεμβράνη, απλώς πηγαίνετε στον Αλεξά ή σε άλλον οργανοποιό υποθέτω και θα σας προσαρμόσει μεμβράνη στο τουμπελέκι !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου