Προς το περιεχόμενο

amp stands


Προτεινόμενες αναρτήσεις

μια απλη ερωτηση...

ισως ακουστει βλακεια αλλα κατα ποσο ειναι ασφαλες ενας all-tube ενισχυτης να καθεται σε κλιση πανω σε μια βαση?

και δεν εννοω προς θεου,αν ειναι σταθερη η βαση η οχι η τον κινδυνο πτωσης.... 8O ...... , αλλα το αν υπαρχει προβλημα λογω των λυχνιων.

με το φτωχο ακομα μυαλο μου γυρω απο αυτο το θεμα , μπορω να σκεφτω οτι ισως κατα την διαρκεια πολυωρου παιξιματος , και επομενως θερμανσης των λυχνιων ,κατι ''στραβωσει'' στο εσωτερικο τους . . .

 

και εν τελει ολα αυτα τα ρωτω γιατι δεν μπορω να περιμενω αλλο και θελω να τον παω παρασκευη-σαββατο στο μαγαζι ,να τον δουλεψω επιτελους σε live! με καταλαβαινετε ελπιζω! 8)

εχω μια rockstand απο την οποια ειμαι πολυ ευχαριστημενος.εχει αντεξει και combo 2x 12'' , οποτε δεν υπαρχει προβλημα ευσταθειας...

 

γνωμες????--->>> :)

Mesa/Boogie & Strato

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα, μην ανησυχείς. Το μόνο που πρέπει κάποιος να τσεκάρει όταν αγοράζει μια βάση είναι μήπως κάποιο από τα μέρη της βάσης πέφτει ακριβώς πάνω στις λυχνίες (σπάνιο, το έχω δει όμως μια φορά). Αν δουλεύεις σταθερά σε μαγαζί εκτός που θα σε βολέψει αφάνταστα στον ήχο (ακους καλύτερα με τον ενισχυτη σε βαση) θα είσαι και πολύ πιο σίγουρος πως δεν κινδυνεύει από διάφορους απρόσεκτους!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου