Προς το περιεχόμενο

Γιατί κάνω (και θα συνεχίσω να κάνω) παραγγελίες από Amazon


menelaos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παντως εμενα ποτε δεν μου ετυχε να παω σε καποιο παλικαρι να δοκιμασω οργανο η εξοπλισμο, και να μην ειναι καργα χαμογελαστος, φιλικος και να μην μου πει να χτυπησει φραπε να τα πουμε. Μπορω να αραξω μια ωρα και να μην αγορασω, οπως και αλλοι στο δικο μου σπιτι. Αν αγορασω-πουλησω ακομα καλυτερα.

 

Αυτοι οι μαγαζατορες που το χουν και για επαγγελμα πως το βρισκουν τοσο μα τοσο δυσκολο?

(και ναι να αρχισουν να κερνανε και καφε :P)

Sickly-sweet, pink, and not for everybody

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 63
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Σωστός! Έτσι πρέπει να είναι. Πάντως οι πραγματικά καλοί επαγγελματίες και καφέ κερνάνε, και διαμονή (Ντούκας, Γιάννενα - άπαιχτος!) και κανονικοί άνθρωποι είναι και φεύγεις με το χαμόγελο και ξαναπάς μαζί με άλλους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

νομιζω πως πρεπει να σταθουμε σε κατι που ειπες και μονος σου!

λες αυτα που σου λεγα και εγω!

ουτε καν μπορεις να φανταστεις ποσο μεγαλο ειναι το κοστος του καθε υπαληλου!

ειδικα αν το συγκρινεις με τις πραγματικες απολαβες του ειναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ!

 

ακομα, μεγαλο μαγαζι= μεγαλυτερο νοικι, πιο πολυ ρευμα, μεγαλυτερα παγια εξοδα, ισως πιο πολλες διαφημισεις εδω και εκει!

σε επεισα, η οχι ακομα? :)

 

 

Σορρυ αλλα αυτο δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικοτητα! Πολυ απλα γιατι καθε ενα απο αυτα τα εξοδα δεν το κανουν χωρις λογο, το κανουν επειδη ανεβαζει το κερδος. Το μεγαλυτερο μαγαζι και τον εξτρα υπαλληλο τα παιρνεις οταν δεις οτι η ζητηση ειναι μεγαλυτερη απο αυτην που μπορεις να καλυψεις. Αυτα που περιγραφεις μεταφραζονται σε παραπανω πωλησεις. Το μεγαλυτερο μεγεθος και ο μεγαλυτερος αριθμος σημαινει οτι μπορεις να ριξεις, αν θες φυσικα, τις τιμες μεχρι ενα σημειο και αυτο να ανεβασει τις πωλησεις σου ακομα περισσοτερο, αυτο δηλαδη που λεμε για το Thomann και που φυσικα ισχυει για καθε μαγαζι στον κοσμο απο σουπερμαρκετ μεχρι βιομηχανιες αυτοκινητων.

 

Για αυτο το λογο ειναι λογικο να εχουμε στην Ελλαδα λιγο πιο αυξημενες τιμες, επειδη ειμαστε μικροτερη αγορα. Και επειδη η αγορα ειναι και μικρη και περιεργη παρατηρειται το αναποδο, μεγαλα μαγαζια να βολευονται γιατι εχουν σιγουρη πελατεια, και μικρα να εχουν καλυτερες τιμες για να επιβιωσουν (με πολυ μικροτερο περιθωριο κερδους, κατι που διαιωνιζει την κατασταση). Και βεβαια πολλα απο αυτα εκτιμανε και τους πελατες περισσοτερο. Δεν ειναι ολα ασπρο και μαυρο αλλα στο περιπου ετσι γινεται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το μεγαλυτερο μεγεθος και ο μεγαλυτερος αριθμος σημαινει οτι μπορεις να ριξεις, αν θες φυσικα, τις τιμες μεχρι ενα σημειο και αυτο να ανεβασει τις πωλησεις σου ακομα περισσοτερο, αυτο δηλαδη που λεμε για το Thomann και που φυσικα ισχυει για καθε μαγαζι στον κοσμο απο σουπερμαρκετ μεχρι βιομηχανιες αυτοκινητων.

...

Για αυτο το λογο ειναι λογικο να εχουμε στην Ελλαδα λιγο πιο αυξημενες τιμες, επειδη ειμαστε μικροτερη αγορα.

 

Ιδεα: Να αγοραζουν απο το dv, να τους τα φερνει δωρεαν, να προσθετουν και ενα 10% κερδος πανω και να απολαυσουμε και εμεις τιμες συγκρισιμες με τις εξω?

My love for you is ticking clock, Berserker

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου