Προς το περιεχόμενο

Ωδείο για ηλεκτρική και ακουστική


mitridi_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά και χαρά σας.

Με λένε Δημήτρη και είμαι νέος επίδοξος κάτοχος μιας ηλ. κιθάρας Εpiphone Special.

Δεν έχω καμία γνώση, ακόμη, μουσικής και σκοπεύω να αρχίσω μαθήματα εγώ για ηλεκτρική και ο κολλητός μου σε ηλεκτρακουστική και είμαστε στο ψάξιμο ωδείου.

 

Παρακαλώ για τις πολύτιμες συμβουλές σας.

 

Καλώς σας βρήκα

 

Φιλικά

Δημήτρης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

που μενεις?? στο δικο μου ωδειο που κανω κλασσικη υπαρχει καθηγητης ηλεκτρικης που κανει και ακουστικη οποτε αμα θες και μενεις κοντα σου λεω ποιο ειναι και ποιον καθηγητη να ζητησεις (δεν εχω προθεση να κανω διαφημηση αλλα να βοηθησω).. μια συμβουλη οπου και αν πας, μην χαψεις το παραμυθι των ωδειων οτι πρεπει να ξερεις κλασσικη και αφου παρεις ολα τα πτυχεια θα σε αφησουν να παιξεις με ηλεκτρικη!! εγω πρωτα αρχισα με ηλεκτρικη, επειτα πηρα μια ακουστικη και φετος κατεληξα να παιζω μονος μου (απο ιντερνετ και βιβλια) ηλεκτρικη και να κανω μαθηματα κλασσικης ;D ;D  αυτα απο μενα ελπιζω να βοηθησα

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επέλεξε κάποιο ωδείο κοντά στην περιοχή που μένεις, ή κάπου που να μπορείς να πηγαίνεις άνετα. Πήγαινε μάθε τι προγράμματα έχουν, δηλαδή γκρουπάκια ή άλλα, όπως και τιμές.

 

Αν έχεις κάποιο φίλο που κάνει κάπου και έχει καλή εντύπωση ρώτα και εκεί.

 

Εγώ έχω καλή άποψη γι αυτό που πηγαίνω που είναι στο κουκάκι. Οι κιθαρίστες εκεί όσα παιδία κάνουν μαζί τους έχω ακούσει καλά λόγια, οπότε αν σου κάνει η περιοχή στείλε πμ να σου πω κ άλλες πληροφορίες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου